Aizvadīts spilgtais un jautrais «Kokteiļu festivāls» (3)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ingars, TVNET

Konventa sētā jau ceturto gadu pēc kārtas notika «Kokteiļu festivāls». Divu dienu pasākumā ikvienam apmeklētājam bija iespēja gan balsot par savu mīļāko kokteili, gan vērot bārmeņu šovus, baudīt neskaitāmu kokteiļu degustācijas un iegūt receptes, lai vēlāk mājās pats spētu pagatavot savu mīļāko kokteili.

«Kokteiļu festivāla» pirmajā dienā, 2. augustā, ikviens bārs bija piesaistījis papildspēkus, lai piesaistītu apmeklētāju uzmanību kokteiļiem.

Pasākumā kokteiļus veidoja un mēģināja piesaistīt apmeklētājus tādas slavenības kā Nacionālā teātra aktieris Ainārs Ančevskis, saksofonists Jānis Denēvičs, «Dailes teātra» aktieris Kristaps Rasims, mīmi Rakaris un Trakule, burvju mākslinieks Pecolli.

Foto: Ingars, TVNET

Vārdadienu «Kokteiļu festivālā» svinēja Nacionālā teātra aktieris Normunds Laizāns, kurš priecājās savos svētkos strādāt, jo, kā pats teica, kad vēl būs iespēja svinēt svētkus kopā ar tik daudziem cilvēkiem! Aktierim nebija svarīgi saņemt daudz ziedu, šogad viņam būtiskāk bija saņemt daudz laba vēlējumu un bučas no sievietēm.

«Kokteiļu festivālā» atraktīvākais stends bija «Campari», kurā darbojās populārais dziedātājs Roberto, kurš ne tikai dziedāja un dejoja ar apmeklētājām, bet arī veidoja kokteiļus, tiesa gan, lejot alkoholu un piedevas pēc izjūtas.

««Kokteiļu festivāls» ir vieni no vasarīgākajiem svētkiem Latvijā. Jutos kā kādā no Itālijas ieliņām. Cilvēki apkārt dejoja, smējās, iedzēra, skaļi runāja, gluži kā Itālijā. Apkārt viss krāsains,» priecājas Roberto.

Foto: Ingars, TVNET

Dziedātājs priecājas, ka bijis tieši «Campari» stenda slavenība, jo stends viņam asociējas ar vietu, kur viņš pats spētu pavadīt vakaru kopā ar draugiem.

«Pats pieteicos veidot arī kokteiļus, jo tas atsauca atmiņā laiku, kad strādāju Sardīnijas pludmales kafejnīcās par bārmeni. Apkārt saule, karstums un kokteiļi ar daudz ledus, kas atsvaidzina,» smaida Roberto.

2. augusta vakarā viesus izklaidēja arī muzikāli priekšnesumi - uzstājās Signe Dzene kopā ar «Dziedi» orķestri. Jaunā dziedātāja izpildīja populāru dziesmu kaverversijas, tādas kā grupas «Kings of leon» dziesma «Sex is on fire». Signe Dzene ir viena no jaunajām, talantīgajām dziedātājām, kura labi pazīstama karaokes aprindās, bet nu ir nolēmusi iekarot lielo skatuvi.

Foto: Ingars, TVNET

Abu «Kokteiļu festivāla» dienu vadītājas lomā iejutās aktrise un raidījumu vadītāja Vita Baļčunaite, kura šos svētkus vada jau ceturto gadu pēc kārtas. Ar savu enerģiju, dzīvesprieku un smaidu dziedātāja uzlādēja pozitīvi ikvienu apmeklētāju.

«Kokteiļu festivāla» otrajā dienā bārmeņi rīkoja dažādus konkursus, tā bija iespēja apmeklētājiem tikt pie balvām un turpināt baudīt dažādus kokteiļus visa 3. augusta vakara garumā.

«Kokteiļu festivālā» par labāko dzērienu kokteiļu baudītāji atzina «Daiquiri Monin vasara» kokteili, otrajā vietā, zaudējot tikai par sešām balsīm, ierindojās kokteilis «Malibu kiss».

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu