Kovboji un Smurfi dala pirmo vietu ASV

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Komiksa adaptācija "Kovboji un citplanētieši" ("Cowboys & Aliens") un mākslas un animācijas apvienojums ģimenes filmā "Smurfi" ("Smurfs") ar vienādiem rezultātiem – 36,2 miljoniem dolāru dala nedēļas nogales ienesīgākās filmas statusu ASV, ziņo ārvalstu prese.

Pagājušajā nedēļā pirms filmu starta lielākas izredzes iegūt pirmo vietu ar aptuveni 40 miljoniem tika prognozētas studijas "Universal" lielbudžeta filmai "Kovboji un citplanētieši". Taču jau piektdien pēc filmas negaidīti vājā starta bija skaidrs, ka tai nāksies krietni pacīnīties ar "Sony" piedāvāto filmu "Smurfi".

Īsa filmas "Smurfi" anotācija": Ļaunais burvis Gargamelis padzen smurfus no viņu ciemata, un viņi ir spiesti izmantot tuneli, lai nokļūtu mūsu pasaulē. Šis tunelis atveras tikai reizi zilmēnesī. Pa to smurfi vienā rāvienā nokļūst pašā Manhetenas sirdī. Tur viņiem jācenšas uzburt zilais mēness, lai nokļūtu atpakaļ mājās, pirms viņi krituši Gargameļa ķetnās.

Līdz ar to "Smurfi", kas ir tapusi pēc populārā beļģu komiksa un animācijas seriāla motīviem uzrādījusi daudz labākus rezultātus nekā cerēts, savukārt zvaigžņu Daniela Kreiga (Daniel Craig), Harisona Forda (Harrison Ford), Olīvijas Vaildas (Olivia Wilde) un "Dzelzs vīra" ("Iron Man") režisora Džona Favro (Jon Favreau) asa sižeta piedzīvojumu filma, kurā Mežonīgie rietumi sastopas ar vēl nepieredzētu pretspēku ne no šīs pasaules, ir startējusi daudz pieticīgāk, nekā cerēts.

Īsa filmas "Kovboji un citplanētieši" anotācija": 1873.gads, Arizona. Svešinieks, kurš neatceras, kas ar viņu noticis pagātnē, ierodas kādā pilsētiņā. Viņam ap roku ir noslēpumaina aproce – tā ir vienīgā norāde uz viņa neparasto pagātni. Viņš atklāj, ka šejienieši nav no viesmīlīgākajiem ļautiņiem un katru viņu soli nosaka pulkvedis Dolarhaids un viņa cietā dūre. Ikviens šajā pilsētiņā dzīvo bailēs. Drīz šis svešinieks izrādīsies pilsētiņas vienīgā cerība uz izglābšanos.

Pagājušās nedēļas topa līderis - vēl viena komiksa ekranizācija "Kapteinis Amerika: Pirmais atriebējs" ("Captain America: The First Avenger"), piedzīvojot 62% kases ieņēmumu kritumu, ierindojas topa trešajā vietā ar 24,9 miljoniem dolāru.

Foto: publicitātes

Piekto vietu ieņem cits nedēļas jaunums – komēdija "Trakā, dullā mīlestība" ("Crazy, Stupid, Love") ar Stīvu Karelu (Steve Carell), Raienu Goslingu (Ryan Gosling), Džulianu Mūru (Julianne Moore) un Emmu Stounu galvenajās lomās. Filma nedēļas nogalē iekasējusi 19,3 miljonus dolāru.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu