Laima Vaikule 59 gadu vecumā demonstrē slaido vidukli (98)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sejas.lv

Krievijā populārā latviešu dziedātāja Laima Vaikule, kas šajā pavasarī nosvinēja 59. dzimšanas dienu, nupat aizvadītajā Jūrmalas festivālā «Jaunais vilnis 2013» demonstrēja savu lielisko formu un slaido vidukli. Tiesa gan, lai arī Laima publiskajā telpā paziņojusi, ka smēķēšanu atmetusi, jo tā kaitē balsij, no šā pieraduma dziedātāja joprojām nav spējusi atbrīvoties.

Kā vienmēr, arī šajā «Jaunā viļņa» nedēļā Laima Vaikule pārsteidza ar daudzveidīgiem tērpiem un aksesuāriem. Turklāt šoreiz Laima ar tērpu palīdzību izcēla savu slaido vidukli. Dziedātājai tiešām ir ar ko lepoties, jo 59 gadu vecumā viņa izskatās lieliski.

Tāpat kā iepriekšējos gados, arī šoreiz Laima divus vakarus uz Dzintaru koncertzāli no savas skaistās rezidences, kas atrodas Bulduros 50 metru no jūras, atstūrēja ar kabrioletu. Pirmo reizi Laima uz koncertzāli atvizināja savu stilistu, bet kādā citā vakarā viņai blakus sēdēja Jūrmalas kaimiņš, dziedātājs Boriss Moisejevs.

Komentāri (98)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu