Samanta Tīna pārtrauc sadarbību ar Juri Milleru

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sejas.lv arhīvs

Dziedātāja Samanta Tīna nolēmusi pārtraukt sadarbību ar savu producentu Juri Milleru. Šāda lēmuma iemesls ir tas, ka Juris nav reaģējis uz dziedātājas veselības problēmām, bet gan turpinājis plānot viņas uzstāšanos pasākumos un koncertos, kā arī nekad nav akceptējis dziedātājas radošās idejas, bet uzstājīgi uzspiedis savu viedokli. Turpmāk Samanta Tīna turpinās dziedātājas karjeru, iztiekot bez Jura Millera palīdzības.

Sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas» dziedātāja Samanta Tīna atklāj, ka nevēlas medijos mazgāt netīro veļu un nomelnot savu nu jau bijušo producentu Juri Milleru, bet gan paskaidrot saviem talanta cienītājiem un sadarbības partneriem, ka turpmāk par saviem koncertiem un uzstāšanos saviesīgos pasākumos viņa atbildēs pati, iztiekot bez producenta pakalpojumiem. Turpmāk, lai dziedātāju Samantu Tīnu uzaicinātu koncertēt vai muzicēt kādā pasākumā, ikviens interesents var rakstīt uz e-pastu info@samantatina.com, jo Millers vairs neatbild par dziedātājas darba grafiku.

Vaicājot, kāpēc Samanta pieņēmusi lēmumu izbeigt sadarbību ar producentu Milleru, viņa atklāj, ka Juris nav reaģējis uz dziedātājas veselības problēmām. «Jurim ir zudusi cilvēcīga sapratne. Es nevarēju turpināt strādāt, jo man bija samilzušas veselības problēmas, bet Juri tas nemaz neinteresēja. Man bija nepieciešama rehabilitācija, veselības atjaunošana, bet Juris par to negribēja ne dzirdēt. Bija tik traki, ka es pat nespēju loģiski domāt. Es tā nevarēju turpināt! Kas tad cits, ja ne vien pati parūpēšos par savu veselību! Tāpēc arī nolēmu, ka sadarbība ar Juri ir jāpārtrauc. Tā arī ir noticis. Tagad vienīgi jānokārto finansiāli jautājumi.Varu teikt, ka patlaban vēl ir palikušas neskaidras finanšu attiecības vairākās strīdīgās pozīcijās, par kuru esamību nav pilnīgas skaidrības. Turklāt ir pamats aizdomām, ka Juris Millers ir izmantojis manu vārdu apšaubāmos darījumos ar krietni lielākām summām. Man nav no kā baidīties, jo Juris jau pats zina, kas un kā.»

Kā vienu no sadarbības pārtraukšanas iemesliem ar producentu Samanta min atšķirīgus uzskatus par dziedātājas radošo darbību. «Sadarbojoties ar Juri, visas manas idejas tika noliegtas un tikai viņa viedoklis bija vienīgais vispatiesākais. Es vēlos atgūt savu radošo spēku. Gribu pati veidot savu karjeru un atgriezties pie tās Samantas Tīnas, kas savulaik piedalījās TV šovā «Okartes akadēmija» (kā zināms, Samanta šajā šovā arī uzvarēja, - red. piez.),» atklāj Samanta.

Šovasar dziedātāja gan koncertē, gan rūpējas par savu veselību. «Esmu savedusi kārtībā veselību, izgājusi rehabilitācijas procedūras, un līdz ar to man ir mazinājies stress. Jā, veselību biju kārtīgi pabojājusi. Tādēļ bija pēdējais laiks sevi pasaudzēt,» viņa nosaka.

Dziedātāja atklāj, ka viņai vēl paredzētas vairākas uzstāšanās Jura Millera organizētajos projektos. Samantai Tīnai ir loma Zigmara Liepiņa un Māras Zālītes leģendārās rokoperas «Lāčplēsis» 25 gadu jubilejas jauniestudējumā, kā arī Ziemassvētku izrādē «Kaķīša dzirnavas», kur dziedātājas skatuves partneris ir aktieris Jānis Skanis.

«Es nevēlos melnas PR kampaņas! Gribu mierīgi strādāt un realizēt savas radošās idejas. Kad biju maza meitene, domāju: es taču gribu tikai dziedāt!» savu lēmumu pamato dziedātāja.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu