Seksīgajai Semenovičai Jūrmalā nozog un pēc tam atdod automašīnu (60)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Santa Sergejeva

Seksīgā dziedātāja un aktrise, arī viena no «Jaunā viļņa 2013» vadītājām Anna Semenoviča Jūrmalā piedzīvojusi nepatīkamu atgadījumu. Anna konstatēja, ka viņai ir nozagta automašīna. Par laimi, mašīna pēc kāda laika atradās un «Jaunā viļņa» vadītāja kopā ar spēkratu saņēma arī ziedus ar atvainošanās zīmīti.

Annai Semenovičai, vadot Jūrmalā "Jauno vilni", par sevi atgādina veselības problēmas - pneimonija jeb plaušu karsonis
Annai Semenovičai, vadot Jūrmalā "Jauno vilni", par sevi atgādina veselības problēmas - pneimonija jeb plaušu karsonis Foto: Santa Sergejeva

Anna Semenoviča nav sajūsmā par piedzīvoto. Tikai uz pāris minūtēm viņa atstāja savu auto bez uzraudzības, un tas tika nozagts. Par laimi, notika brīnums un viesnīcas «Aparte Lux» stāvvietā Anna konstatēja, ka automašīna ir atvesta atpakaļ.

«Lai arī atdeva man piešķirto pārvietošanās līdzekli, tāpat tas paliek atmiņā. Tikai vienu reizi nenoliku automašīnu stāvvietā un piedzīvoju šausmu lietas. Iespējams, ja tā nebūtu mana mašīna, bet gan kāda cita cilvēka, diez vai to atdotu. Tāpēc ir ļoti nepatīkami,» prāto Semenoviča.

Krievijas šovbiznesa zvaigzne atzinusi, ka bez mašīnas nespēj pārvietoties, jo tajā atrodas visas viņai nepieciešamās lietas.

Mūziķis Potaps ir līdzjūtīgs pret Annu Semenoviču un draudzīgi viņu atbalsta, pārvietojoties pa Dzintaru koncertzāles aizkulisēm
Mūziķis Potaps ir līdzjūtīgs pret Annu Semenoviču un draudzīgi viņu atbalsta, pārvietojoties pa Dzintaru koncertzāles aizkulisēm Foto: Santa Sergejeva
Komentāri (60)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu