Heroīna atmešanai Pīteram Dohertijam nāktos zaudēt roku (10)

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Lai atteiktos no heroīna lietošanas, britu mūziķim Pīteram Dohertijam vajadzētu zaudēt roku vai kļūt impotentam.

Intervijā mūzikas žurnālam NME Dohertijs apstiprināja, kā vēl joprojām lieto kreka kokaīnu un heroīnu, tomēr mūziķim nav ilūziju par savas atkarības apmēriem.

«Es nedomāju, ka ir iespējams uzturēt veselīgu kokaīna un heroīna atkarību un saukt sevi par veselīgu. Tu esi muļķis, ja tu tā domā.

Pēc 30 gadu vecuma ir sasniegts brīdis, kad nekas labāk nepaliks.

Vai nu no tā atsakies, vai zaudē savu veselību,» sacīja Dohertijs.

«Lai atlabtu, visam jāpaliek sliktāk. Kad es pārstāju smēķēt kreku, ko es nesen izdarīju - es tagad smēķēju daudz mazāk -, manas plaušas pēkšņi sāka izmest šausmīgus mēslus. Smēķēšanas laikā tām nav iespējas to darīt. Gandrīz vai pirmais solis uz attiekšanos no narkotikām ir ieslīgšana niknā ielu kautiņā ar savu veselību,» sacīja mūziķis.

Jautāts, kam būtu jānotiek, lai viņš atmestu narkotiku lietošanu, Dohertijs sacīja:

«Droši vien jāpazūd spējām seksā. Vai arī jāzaudē roka.»

34 gadus vecais dziedātājs gan pauda apņemšanos pēc grupas «Babyshambles» koncertturnejas pabeigšanas šomēnes iestāties rehabilitācijas klīnikā, lai mēģinātu kārtējo reizi uzveikt atkarību no narkotikām.

Komentāri (10)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu