Kriss Brauns tiesā noliedz vainu avārijas izraisīšanā

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP / Scanpix

Amerikāņu dziedātājs Kriss Brauns otrdien Losandželosas tiesā noliedza savu vainu apsūdzībās avārijas izraisīšanā un aizbēgšanā no notikumu vietas.

Braunam jūnija beigās tika izvirzītas apsūdzības par avārijas izraisīšanu, aizbēgšanu no negadījuma vietas un sēšanos pie stūres bez derīgas vadītāja apliecības.

Ja dziedātāja vaina tiks apstiprināta tiesā, tas nozīmē, ka viņš pārkāpis par bijušās draudzenes Rianas piekaušanu piemērotos pārbaudes laika nosacījumus, līdz ar to viņam var draudēt cietumsods.

Saskaņā ar apsūdzības rakstu 24 gadus vecā mūziķa vadītais auto maijā esot ietriecies citas mašīnas aizmugurē un pēc tam viņš aizbraucis no notikumu vietas.

Foto: AP / Scanpix

Brauns atzīst, ka viņš ietriecies citā automašīnā, taču uzstāj, ka sadursme bijusi niecīga un abas puses vienojušās par avārijas nereģistrēšanu, kā arī viņš atstājis savas koordinātes otras automašīnas vadītājai.

Sieviete nav vērsusies policijā saistībā ar avāriju, taču pēc ziņu nonākšanas atklātībā tiesā vērsusies prokuratūra, aicinot tiesu izvērtēt, vai avārija neietekmē Braunam piespriesto nosacīto cietumsodu.

Losandželosas tiesa pagājušā nedēļā atzina, ka R&B dziedātājs Kriss Brauns, izraisot autoavāriju, pārkāpis par bijušās draudzenes Rianas piekaušanu piemērotos pārbaudes laika nosacījumus, taču pagaidām vēl nepieņēma lēmumu par mūziķa ieslodzīšanu.

Braunam par toreizējās draudzenes Rianas piekaušanu 2009.gadā tika piespriests piecu gadu nosacīts cietumsods, 180 dienas sabiedriskie darbi un piespiedu psihologa konsultācijas.

Losandželosas tiesa otrdien kā nepamatotas noraidīja Braunam piemērotās apsūdzības par automašīnas vadīšanu bez derīgas apliecības un apdrošināšanas.

Nākamā tiesas sēde Brauna lietas izskatīšanai nozīmēta 15.augustā, kad tiesnesis lems par tālāko rīcību, ja aizstāvība un prokuratūra līdz tam nebūs panākusi mierizlīgumu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu