Krutojs un viņa ģimene Rīgā ierodas ar privāto lidmašīnu (100)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Santa Sergejeva

Šīs vasaras populārās mūzikas festivāla «Jaunais vilnis 2013» organizators, Krievijā populārais komponists Igors Krutojs un viņa ģimene Rīgā ieradās ar privāto lidmašīnu. Tātad «Jaunais vilnis» var sākties!

Iepriekšējos gadus «Jaunā viļņa» idejiskais autors Igors Krutojs Rīgā ieradās ar privāto lidmašīnu. Arī šis gads nav izņēmums. Augstā viesa privāto lidmašīnu jau iztālēm var pazīt, jo uz lidmašīnas korpusa lieliem burtiem rakstīts «OKI», kas ir komponista sievas Olgas radīto smaržu «OKKI» zīmola nosaukums.

Igors Krutojs Latvijā ieradās kopā ar sievu Olgu un jaunāko meitu Aleksandru, kā arī savu mammu Svetlanu. No lidmašīnas līdz lidostas «Rīga» VIP zonai Krutoja kuplo ģimeni atvizināja autobuss, bet jau vēlāk ar mikroautobusu tika atvesti ģimenes koferi un apģērbi.

Krutoju Rīgas lidostas VIP zonā ar sarkanu rožu pušķi sagaidīja «Jaunā viļņa» ģenerāldirektors Aleksandrs Rumjancevs.

Pēc tam, kad atbraucējiem VIP zonā tika pārbaudītas pases, Krutojs ar sievu Olgu un meitu Aleksandru iekārtojās «Rolls-Royce» automašīnā un devās uz Jūrmalu.

Jau 23. jūlija pievakarē Jūrmalā, Dzintaru koncertzālē tiks dots starts šīs vasaras krāšņajam mūzikas festivālam «Jaunais vilnis 2013«.

Komentāri (100)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu