«Positivus» spilgtākie mirkļi! Krāsaini tērpi un vīrs bez biksēm (28)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sejas.lv

Nedēļas nogalē Salacgrīvā pulcējās mūzikas mīļotāji no Latvijas un Igaunijas malu malām, kā arī citām valstīm, lai klātienē vērotu lielāko Baltijas mūzikas festivālu «Positivus 2013», kas jau septīto gadu pulcē dažādu valstu mūziķus.

Ļaudis triju dienu garumā baudīja atspirdzinošus dzērienus, ļāvās dažādām trakulībām un baudīja dažāda stila muzikālos priekšnesumus.

Foto: Sejas.lv

Vienā no festivāla dienām dzīvesstila portāls «Sejas» piefiksēja kādu iekarsušu festivāla fanu, kas zibens ātrumā atbrīvojās no drēbēm. Drosmīgais vīrietis atkailinājās, jo vēlējās sevi iemūžināt uz viena no reklāmas stendiem, gluži kā no mātes miesām nācis. Tiesa gan, pēc draiskās fotosesijas vīrietis aši apģērbās.

Šīs vasaras festivālā dominēja dažādas stila pērles gan apģērbā, gan aksesuāros, kā arī neatņemama sastāvdaļa «Positivus» festivālā, ir krāsaini gumijas zābaki.

«Positivus» par kārtību un drošību rūpējas apsardze un Latvijas un Igaunijas policijas darbinieki, kas arī uzrauga ceļu satiksmes drošību un nepieciešamības gadījumā palīdz ikvienam, kam tas būs vajadzīgs.

Ceļu satiksmē īpaša uzmanība tika pievērsta atļautā braukšanas ātruma kontrolei un autovadītāju kontrolei, kas pie stūres sēdās reibumā.

Kā novēroja dzīvesstila portāls «Sejas», ceļa posmā Salacgrīva – Saulkrasti teju katra piektā automašīna bija ceļu policijas ekipāža.

Komentāri (28)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu