Positivus apmeklē Igaunijas prezidents Tomass Hendriks Ilvess (18)

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: @EinarsCilinskis

Festivālu «Positivus» piektdien apmeklēja Igaunijas prezidents Tomass Hendriks Ilvess, apstiprināja festivāla pārstāve Linda Igolniece.

Uz «Positivus» devusies «Tallinn Music Week» komanda, lai iepazīstinātu ar Igaunijas jaunākajiem talantiem mūzikā, bet Igaunijas radio stacija «Raadio 2» nodrošinās festivāla tiešraidi Igaunijas klausītājiem.

Piektdien plkst.17.30 «Tallinn Music Week» un Igaunijas Tūrisma departaments rīko draudzīgu tikšanos «Tallinn Music Week» teltī, kur klātesošos ar labāko no igauņu mūzikas priecēs «Raadio 2» dīdžeji un ar akustisku priekšnesumu uzstāsies «indie-folk» grupa «Paabel». Ar klātesošajiem tiksies un sasveicināsies Igaunijas prezidents Ilvess.

No piektdienas pēcpusdienas līdz pat svētdienai jaunā interjera dizainera Ota Kangura izstrādātajā «Tallinn Music Week» teltī būs iespējams baudīt kvalitatīvu igauņu mūziku, norādīja Igolniece.

Viņa arī pastāstīja, ka vēl arvien var iegādāties biļetes uz festivālu, tās nopērkamas www.positivusfestival.com, «Biļešu servisa» kasēs, internetā un «Nordea» bankomātos visā Latvijā.

Lielākais mūzikas festivāls Baltijā «Positivus» šogad jau septīto reizi notiks Salacgrīvā, bet pirmo reizi festivāls norisināsies trīs dienas – 19., 20. un 21.jūlijā.

Komentāri (18)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu