Reiniks ar Kurusovu atpūšas Jūrmalā! Nemaksās jau par viesnīcu 4000 lati

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Santa Sergejeva

Dziedātājs un šovmenis Lauris Reiniks nu jau devies uz Zviedriju, kur piedalās kādā starptautiskā mūzikas notikumā. Savukārt pagājušās nedēļas nogalē viņš kopā ar savu draudzeni dejotāju Aleksandru Kurusovu devās baudīt atpūtu Jūrmalas pludmales bāra «Diwalli». Lai gan sākotnēji Lauris bija paredzējis nakšņot viesnīcā un noīrēt numuriņu, taču uzzinot, ka Jūrmalā šajā laikā vienā no Krievijas slavenību iecienītajām viesnīcām numuriņš maksā 4000 lati, vēlme nakts mieru baudīt Jūrmalā pārgājusi.

Sastopot Lauri Reiniku Jūrmalā, sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas» viņš atklāj, ka šo vasaru pavada gan atpūšoties, gan arī strādājot. Laurim netrūkst arī piedāvājumi vadīt un dziedāt dažnedažādos korporatīvajos vakaros. Piemēram, pavisam nesen dziedātājs savā dzimšanas dienā vadīja traktortehnikas kompānijas «Claas» 100. jubilejas ballīti, kā arī uzstājās ar muzikāliem priekšnesumiem. Dāvanā Lauris saņēma pat kombainu, protams, ne jau īstu, bet spēļu.

Foto: Santa Sergejeva

«Ja sanāk laiks atpūtai, tad noteikti braucu uz Jūrmalas pludmali. Bieži eju paēst uz pludmales bāru «Diwalli», jo te saimnieko mani draugi Aleksandra un Oskars, un te ir ļoti garšīgi suši. Tajā pat laikā šī atpūtas vieta atrodas Dzintaru pludmales centrā, bet ir noslēgta.»

Laurim šomēnes 11. jūlijā apritēja 34 gadi, bet ar Aleksandru nosvinēt jubileju tā arī nebija izdevies. Tādēļ pagājušās nedēļas nogalē abi draugi un TV šova «Dejo ar zvaigzni» uzvarētāji devās uz Jūrmalu, lai nosvinētu Laura jubileju. Sākotnēji Lauris domājis pat pa nakti palikt Jūrmalā vienā no smalkākajām viesnīcām pašā jūras krastā, taču šajā laikā, kad Jūrmalā pilns ar turīgiem ļaudīm, parasts numuriņš izmaksā 4000 lati, bet luksus klases apartamenti diennaktī izmaksās 5000 lati.

Foto: Santa Sergejeva

Aleksandra un Lauris gan kopā svētkus svin, kā arī dodas ceļojumos ārpus Latvijas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu