Novērtē Andra Ērgļa jauno frizūru! Viņš negrib līdzināties Bīberam (91)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Felicija Vērzemniece/TVNET

Dziedātājs Andris Ērglis jau mēnesi ir redzams jaunā ampluā. Mūziķis atvadījies no garajām matu cirtām un ieguvis jaunu frizūru.

«Nedēļu pirms Jāņiem nogriezu un ar to nošokēju visus Jāņu bērnus. Atbraucu uz Rīgu, man bija krastmalā jāuzstājas. Lai cik paradoksāli un dīvaini tas nebūtu, neviens mūziķis mani nepazina. Visi gāja garām, izņemot Maestro Raimondu Paulu, viņš uzreiz mani atpazina,» smejas Andris.

Matus nogriezt Andris izlēma, jo ir pienākusi vasara un mākslinieks secināja, ka ar gariem matiem ir karstāk kā ar īsiem.

Foto: Felicija Vērzemniece/TVNET

«Vienu mirkli vienkārši izdomāju un uzreiz nogriezu. Vējš tiek klāt, tas ir patīkami, un cilvēki, redzot mani ejam pa ielu, neatpazīst no mugurpuses un iet vienkārši garām. Neviens vairāk neatskatās lielām acīm,» pozitīvās lietas saistībā ar frizūru atklāj Andris.

Uz komentāru, ka frizūra līdzinās Džastina Bībera frizūrai, Andris atbild ar frāzi - «Ak, šausmas, negribu, lai ar kādu salīdzina! Turklāt dziedātājs domā iet un atkal nogriezt vēl īsākus matus.

Foto: Felicija Vērzemniece/TVNET

Katrai lietai ir savi plusi un mīnusi. Ir cilvēki, kas šausminās par Andra jauno griezumu, ir cilvēki, kas ir sajūsmā. Pats Andris ir pieradis un apmierināts.

Komentāri (91)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu