«Jaunā viļņa» vadītāja Anna Semenoviča nokļuvusi slimnīcā (17)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.kp.ru

Dziedātāja un aktrise Anna Semenoviča ar pneimoniju nogādāta vienā no Maskavas klīnikām. Anna pārdzīvo par slimības saasināšanos, jo jau pavisam drīz viņai jābrauc uz Jūrmalu vadīt «Jaunais vilnis», uz kuru Anna plāno ierasties ar ārstu, kas sekotu līdzi viņas veselības stāvoklim.

«Jaunā viļņa» vadītājai Annai Semenovičai par sevi atgādinājusi sena kaite. Piedaloties Krievijas TV veidotajā šovā «Leduslaikmets», Annai attīstījās pneimonija. Taču aktrise nevis devās ārstēties, bet turpināja strādāt. Un nu pēc pieciem gadiem Semenoviča saslimusi pa īstam. Lidojot no Minskas uz Maskavu aktrise sajutās slikti. Viņa secināja, ka dēļ kondicioniera ir vienkārši saaukstējusies. Taču pēc trim dienām veselības stāvoklis pasliktinājies. Paaugstinājusies temperatūra un sācies spēcīgs klepus. Tādēļ Krievijas šovbiznesa zvaigzne tomēr nolēma konsultēties ar ārstu, kas secināja, ka Semenovičai ir pneimonija un ieteica viņai ārstēties slimnīcā, lai neiedzīvotos vēl lielākās veselības problēmās.

"Jaunā viļņa" vadītāja Anna Semenoviča slimnīcas palātā
"Jaunā viļņa" vadītāja Anna Semenoviča slimnīcas palātā Foto: www.kp.ru

Sarunā ar Krievijas lielāko mediju «Komsomoļskaja pravda» Anna izteikusi cerību, ka tuvākajā laikā mediķi viņai ļaus doties mājās. Skaistule ļoti pārdzīvo notikušo, jo jau pavisam drīz viņai jādodas uz Latviju, lai Jūrmalā vadītu «Jauno vilni«: «Ļoti sargāšu sevi. Noteikti ņemšu līdzi ārstu, kas sekos līdzi manam veselības stāvoklim. Ārsti man šobrīd neļauj dziedāt, tāpēc nevarēšu ierakstīt savu jaunāko dziesmu.«

«Esmu sapratusi, ka nav joka lieta. Slimība ir nodevīgi atgriezusies tieši tādēļ, ka pirms pieciem gadiem pilnībā neizārstējos,» atzīst Semenoviča, kura iesaka ikvienam, kas saslimis, netēlot varoni, bet gan pilnībā izārstēties.

Komentāri (17)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu