Upelnieka «Jaunā viļņa» gaitas! Baro labi, mēģina uznācienu ar karogiem (5)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Gee

Dzīvesstila portāls «Sejas» katru dienu atspoguļos Latvijas dalībnieka Pētera Upelnieka spilgtākos piedzīvojumus, atpūtu un izklaidi, mēģinājumu procesu, gatavojoties vērienīgajam Jūrmalas festivālam «Jaunais vilnis 2013«. Pēteris turpina centīgi apgūt trešās konkursa dienas dziesmu, mēģina iznācienu ar visu konkursantu dalībvalstu karogiem un priecājas par veselīgo brokastu un pusdienu maltīti, ko nodrošina konkursa organizatori.

«Vakar ilgi un nopietni strādājām. Gatavoju trešās konkursa dienas dziesmu. Meklēju melodiju, sevi un sevi melodijā. Tas nav vienkārši. Šodien gatavojam visu konkursa dienu muzikālo pavadījumu. Nopietni jau otro dienu ieklausos skaņu režisora ieteikumos. Kopā mēģinām, mēģinām un vēlreiz mēģinām. Paralēli tam gatavojam kopīgu uznācienu visiem konkursantiem kopā ar konkursantu valsts karogiem. Un atkal no rīta līdz vakaram strādājam un noslīpējam savus priekšnesumus. Mācāmies viens no otra. Režisors Aleksandrs Revzins aizrāda katram, un viņa aizrādījumi der mums visiem. Noderīga pieredze.

Brokastis, pusdienas un vakariņas mums pasniedz viesnīcā. Tās ir veselīgas. Daudz tvaicētu dārzeņu un salātu. Režisors gan joko, ka līdz konkursam mums visiem vajadzētu būt vismaz par pieciem kilogramiem vieglākiem. Humors un joki, tāda ir mēģinājumu atmosfēra,» par gatavošanos «Jaunajam vilnim» stāsta Pēteris.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu