«Summer sound» bija Lindas Leen pirmais festivāls (31)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns

Dziedātāja Linda Leen vienmēr ir muzicējusi koncertos, veidojusi koncerta programmas, kas piemērotas šauram publikas lokam. Nu viss ir mainījies! Dziedātāja radījusi jaunu daudz dinamiskāku programmu un beidzot ir gatava piedalīties festivālos.

Vasaras festivāls «Summer sound» bija Lindas Leen pirmais festivāls dzīvē, kurā viņa piedalījās kā dalībniece.

«Šis festivāls bija īpašs, jo bija mans pirmais festivāls. Nevienu mākslinieku nedzirdēju, jo pirms uzstāšanās gatavojos savai programmai. Uzstājos pirmspēdējā, pēc uzstāšanās jau vairāk nebija arī ko skatīties,» stāsta Linda Leen.

Foto: Edgars Kalmēns

Līdz šim dziedātāja nav piedalījusies festivālos, jo nav bijis piemērots repertuārs. Tagad dziedātāja ir radījusi jaunu programmu, kura ir daudz dinamiskāka, aktīvāka.

«Jaunajai programmai ticu no sirds. Esmu to gatava rādīt lielākām tautas masām, kas ir festivālu publika,» tā Linda Leen.

Dziedātāja tāpat kā aizvadītajā gadā, kad vairījās un slēpās no fotogrāfu kamerām, arī šogad iecerējusi apmeklēt festivālu «Positivus», jo tas, viņasprāt, ir festivāls, kurā jābūt ikvienam mūziķim, lai redzētu, kā strādā pasaules mēroga zvaigznes.

Foto: Edgars Kalmēns

«Vēlos redzēt dziedātāju Maiklu Kivanuku un protams Sigur Ros. Uz festivālu šogad došos, lai redzētu kā mākslinieki pārveido savas koncertu programmas tam, lai viņas lieliski izskan festivālos,» stāsta Linda Leen.

«Positivus» festivāls Lindai Leen patīk arī īpašās atmosfēras dēļ, kas vienmēr ir lieliska, savādāka kā citos festivālos, izceļas ar savu burvību.

Komentāri (31)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu