Popmūzikas princese Loona Jūrmalā atzīstas, ka nesmādē arī meitenes (27)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sejas.lv

«Go Blonde» festivālā, kurš norisinājās Latvijas kūrortpilsētā Jūrmalā, uzstājās populārā Eiropas deju mūzikas izpildītāja Loona. Dziedātājai ļoti patīk Latvija un Latvijas meitenes.

Attiecību ziņā Loona ir ļoti internacionāla, nešķiro cilvēkus pēc dzimuma, bet seko sirdij.

«Ilglaicīgās attiecībās esmu bijusi kopā ar puišiem, bet tas nenozīmē, ka neesmu bijusi attiecībās ar sievietēm. Man patīk sievietes, viņas ir maigākas, turklāt tik skaistas,» komentē Loona.

Dziedātāja uzskata, ka ikvienam ir jāpamēģina būt kopā ar abiem dzimumiem un galvenais, ir jāseko sirdij, nevis jāaprobežojas ar dzimuma apzināšanos.

Foto: Sejas.lv

«Ir jāseko sirdij. Nav nozīmes vai sirdī iespiedies kāds puisis, vai meitene. Mīlestībai nav dzimuma,» tā Loona.

Loona uzsver, ka Latvijā ir ļoti daudz skaistu, koptu meiteņu, ka puišus viņa vēl nevar tā novērtēt, jo ir redzējusi tikai dažus.

«Parasti cilvēki uzskata, ka blondas meitenes ir stulbas. Slēpjos aiz fakta, ka esmu krāsota blondīne. Neuzskatu, ka blondas sievietes ir stulbas, bieži vien blondīnes izliekas, ka ir stulbas un spēlējas ar blondumu, bet patiesībā ir gudras. Reizēm ir ļoti gudri izlikties mazliet stulbai. Cilvēki tevi neuztver nopietni, bet tajā pat laikā, tu visu kontrolē. Man ir divas sejas - blondīne un melnā lēdija,» smejas Loona.

Foto: Sejas.lv

Dziedātājai lieliskāko dzīves sajūtu sniedz uzstāšanās, jo tas dod iespēju cilvēkiem būt laimīgiem, visi dejo, saņem pozitīvisma devu un tādējādi arī Loona saņem pozitīvismu. Kā reiz bērnībā teica Loonas baleta skolotāja, nepatikšanas nav jāmeklē, tās pašas tevi atradīs, toties pozitīva mūzika ļauj to visu atstāt aiz muguras.

Loonai ļoti patīk Latvija. Reiz viņa viesojusies Rīgā, bet salīdzinoši Jūrmala viņai patīk labāk, jo cilvēki, viņasprāt, zina, kā izklaidēties.

Komentāri (27)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu