"Imanta-Babīte" dodas 25 gadu jubilejas tūrē

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Ar izrādi Ropažu estrādē šodien, 8.jūlijā, savu 25 gadu jubilejas Latvijas koncerttūri sāk slavenā Latvijas TV humoršova "Imanta-Babīte" dalībnieki Jānis Jarāns, Dainis Porgants un Uldis Marhilēvičs, informē tūres producente Laila Ilze Purmaliete.

Latvijā ilglaicīgākais, nepārspētais komiķu duets skatītājiem piedāvās sen aizmirstos, bet joprojām aktuālos jokus, kā arī pavisam jaunus priekšnesumus. Humora meistari atgriezušies pie sadarbības ar Uldi Marhilēviču, jo komponista harisma un meistarība pie taustiņiem tālu pārsniedz to, ko parasti dara mūziķi. Uldis Marhilēvičs savā aizrautībā ne tikai spēj paraut līdzi skatītājus, bet arī pats labprāt ielec kādā lomā vai komiskā situācijā, izraisot smieklu šaltis.

Komiķi sola, ka skatītājiem būs iespēja no jauna iepazīties ar

leģendārajām Mildiņu un Skaidrīti kā pašvaldības policistēm, kuras iesaistītas simtlatnieku programmā.

Būs arī Mildiņas un Skaidrītes piedzīvojumi dažādos televīzijas šovos un vienkārši komiskās situācijās. Netrūks arī populāru dziesmu jaunās skaņās Mildiņas un Skaidrītes izpildījumā.

Jubilāru sveicēju vidū būs dziedošais policists Nikolajs Puzikovs un grupas "Baltie lāči" solists Andris Baltacis.

Šovu kuplinās dejotāja Denisa Tumakova deju grupa, šova "Dejo nost" pirmās vietas ieguvēja Sarmīte Prule un dejotāja Jekaterina Novokreščeniha, kuri iepriecināja televīzijas skatītājus ar profesionālu dejas soli un asprātīgām horeogrāfijām.

Īpašs notikums humoristiem būs nupat izdotas grāmatas "Imanta – Babīte 25, ar smaidu caur gadiem" prezentācija. Jaunajā grāmatā lasītāji varēs iepazīties ar humoristu atmiņām un smieklīgiem atgadījumiem un pikantām fotogrāfijām. Tiek arī solīts, ka skatītāji tiks pie mākslinieku autogrāfiem.

"Imantas-Babītes" uzstāšanās paredzētas:

8.jūlijā – Ropažos, 9.jūlijā – Saulkrastos, 10.jūlijā – Liepājā, 15.jūlijā – Talsos, 16.jūlijā – Madonā, 22.jūlijā – Cēsīs, 23.jūlijā - Saldū, 28.jūlijā – Krustpils saliņas estrādē, 29.jūlijā - Jelgavā, 30.jūlijā – Gulbenē, 6.augustā - Ikšķiles estrādē, 12. augustā - Tukuma pilsētas estrādē.

Biļetes var iegādāties "Biļešu paradīzes" kasēs. Iepriekšpārdošanā - lētāk.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu