Lienei Tomsonei ir tik piesātināta vasara, ka nav pat laika mājās pasēdēt

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: facebook.com

Konditorejas «Kūkotava» īpašniece un savulaik populārā TV kulinārijas raidījuma «Lapsas virtuve» vadītāja Liene Tomsone bauda ar dažādiem notikumiem piesātinātu vasaru. Tādēļ doma par vasaras atvaļinājumu uz kādu laiku tiek atlikta.

Allaž apburošā Liene Tomsone sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas» atklāj, ka šī vasara viņai ir ļoti aktīva, ar daudziem, daudziem darbiem, sportiskām aktivitātēm un dažnedažādu pasākumu apmeklēšanu. «Nav pat laika mājās pabūt, atpūsties un izbaudīt klusumu un mieru. Pat uz jūru es aizminos ar divriteni tikai vakarā, kad esmu mājās. Sauļoties pie jūras gan vēl nav izdevies, biju izrāvusies uz nedēļu uz Bulgāriju un paguvu pasauļoties tur,» atklāj Liene. Konditorejas īpašniece atzīst, ka viņai patīk aktīvs dzīvesveids, nevis mierīga dzīve.

Vaicājot, ar kādiem sporta veidiem Liene nodarbojas, viņa atklāj, ka tā ir riteņbraukšana. Pa galvaspilsētas centru gan Lieni neredzēsim minamies ar divriteni, jo viņa nav pilsētas braucēja. Tiesa gan, ierodoties vēlā vakarā mājās, Lieni nekas netraucē izbraukt kādu līkumu ar velosipēdu.

Jau ilgu laiku viņa aizrāvusies arī ar skriešanu, šad tad peld atklātās ūdenstilpēs. «Nevar teikt, ka esmu ļoti laba peldētāja, bet man patīk izpeldēties jūrā,» viņa piebilst. Šovasar Liene apņēmusies sākt mācīties tenisa spēli: «Vienmēr esmu to gribējusi. Protams, vēlmes ir lielas, bet ir jāsaplāno laiks, lai to visu varētu īstenot.» Liene uzsver, ka bez sportiskajām aktivitātēm viņa nespētu dzīvot: «Tas atbrīvo un ļauj atpūsties no ikdienas stresiem, darba un noguruma.»

Liene stāsta, ka šovasar aktīvi apmeklē dažādus pasākumus; uz kādiem mūzikas festivāliem viņa dosies? «Lai arī man patīk krievu mūzika, bet ne tā, lai es par visu vari ietu uz «Jauno vilni». Bijām ar meitu uz Dziesmu svētkiem, kā arī gribētu aizbraukt uz Robija Viljamsa koncertu Tallinā. Uz jautājuma zīmes vēl ir «Positivus» apmeklējums, jo šovasar piedalos bērnu nometņu organizēšanā, kur mācu bērniem ēst gatavot,» atklāj Liene.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu