Dziesmu svētku noslēguma koncertu apmeklēs arī Vācijas prezidents

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Vācijas prezidents Joahims Gauks ar kundzi Danielu Šatu, kuri valsts vizītē Latvijā uzturēsies 7.jūlijā un 8.jūlijā, svētdien apmeklēs arī XXV Vispārējo latviešu Dziesmu un XV Deju svētku noslēguma koncertu «Līgo!», liecina vizītes programma.

Tāpat papildus jau tradicionālajām valsts vizītes tikšanās reizēm Vācijas prezidents pirmdien apmeklēs Valmieras pamatskolu un iepazīsies ar AS «Valmieras stikla šķiedra» produkciju. Savukārt Daniela Šata kopā ar Daci Seisumu svētdien viesosies Rīgas Stradiņa universitātes Medicīnas izglītības tehnoloģiju centrā.

Vācijas kolēģi Valsts prezidents Andris Bērziņš pie Melngalvju nama sagaidīs 7.jūlijā plkst.12. Tālāk sekos prezidentu un delegāciju tikšanās un kopīga preses konference. Vēlāk Vācijas prezidents apmeklēs Okupācijas muzeju.

Savukārt 8.jūlijā Gauks tiksies ar Ministru prezidentu Valdi Dombrovski (V) un Saeimas priekšsēdētāju Solvitu Āboltiņu (V). Tāpat viņš dosies nolikt ziedus pie Brīvības pieminekļa.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu