Antra Stafecka prezentē savu mistisko videoklipu (67)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Spigovskis

TV šovā «OKartes skatuve» iepazītā dziedātāja Antra Stafecka Daugavas koncertzālē ģimenes un skatuves kolēģu lokā prezentējusi savas dziesmas «Kļūdu paradīze» videoklipu, kas tapis ekstrēmos apstākļos, meža vidū, naktī Ķemeru purvā.

Dziesmas «Kļūdu paradīze» teksta autore ir Antras mamma Ilze Mūrniece, bet producents un aranžētājs ir ģitārists un dziesmu autors Jānis Čubars. Šī dziesma radusies 2011.gada nogalē, kad Antra piedalījās TV šovā «Okartes skatuve». «Dziesma ir par sajūtu - vainas apziņu, sāpēm, vājumu, zaudējumu, iekšējiem pārmetumiem, kas kā akmens, uz sirds uzkritis, neļauj dzīvot. Par to, kā cilvēks cenšas pats sev iedvest spēku un ticību tam, ka savas kļūdas var labot. Dzīvot, elpot, mīlēt no jauna,» komentē Antra Stafecka.

Grūti pat atšķirt, kura māte, kura meita. Antra Stafecka (no kreisās) un Ilze Mūrniece dziesmas rada tandēmā
Grūti pat atšķirt, kura māte, kura meita. Antra Stafecka (no kreisās) un Ilze Mūrniece dziesmas rada tandēmā Foto: Jānis Spigovskis

Videoklipa pirmizrāde norisinājās nesen atklātajā Daugavas Koncertzālē. Pirms video pirmizrādes Antra sniedza nelielu koncertu ar īpašajiem viesiem, kuru vidū bija Atis Ieviņš, Normunds Pauniņš no grupas «Otra puse», Mārtiņš Ruskis un citi.

Videoklips tika filmēts Ķemeru purvā, nakts vidū, ekstrēmos apstākļos. Filmēšana norisinājās no trijiem naktī līdz nākamās dienas pēcpusdienai. Par videoklipa filmēšanu dziedātāja teic: «Tā bija neatsverami jauna pieredze ar ekstremālām sajūtām! Prieks par to, ka komanda bija perfekta! Bez panikas un liekiem jautājumiem darbi gāja uz priekšu bez nekādiem starpgadījumiem! Procesā pilnīgi visi iekšā bija uz visiem 100%! Un vieta bija perfekta, kā pasakās! Un mums izdevās uz to diennakti kļūt par pasakas galvenajiem varoņiem!»

Komentāri (67)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu