Toms Grēviņš savu pirmdzimto vizinās 300 latu dārgos ratiņos (172)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Viens no populārākajiem un pieprasītākajiem Latvijas dīdžejiem Toms Grēviņš un viņa sieva, kulinārijas žurnāliste Laura šīs vasaras nogalē gaida pasaulē nākam abu pirmdzimto. Topošie vecāki jau vienā no Rīgas bērnu preču tirdzniecības vietām iegādājušies gaidāmajam mazulim kombinējamus ratiņus.

Toms Grēviņš ar sievu Lauru sava pirmdzimtā gaidību laikā jau iegādājušies vecāku iecienītā Holandes zīmola «Mutsy Transporter» kombinējamos ratiņus «BebiCentrs» veikalā. Šo ratiņu galvenās īpašības ir viegla vadāmība, augsts un regulējamas rokturis, ļoti kompakti saliktā veidā. Rati ir labi manevrējami, pateicoties priekšējiem grozāmiem riteņiem; riteņus pēc nepieciešamības var arī saslēgt.

Foto: Publicitātes foto

Toms ar sieviņu iegādājās ratiņu kulbu zilā krāsā un sēžamo daļu violetā tonī. Grēviņi mazuļa ratiņu iegādei iztērējuši 306 latus.

Foto: Publicitātes foto

Dzīvesstila portāls «Sejas» jau iepriekš rakstīja, ka Toms Grēviņš un viņa mīļotā sieviete, kulinārijas žurnāliste Laura Skudrīte 3. maijā iestūrējuši laulības ostā. Pēc kāzām jaunā sieva pieņēmusi vīra uzvārdu. Savukārt pirms tam par nozīmīgo vēsti – bērniņa gaidībām - Toms paziņoja savā darbavietā «Radio 101» rīta ēterā. Jau vasaras nogalē Laura un Toms kļūs par vecākiem abu dēliņam.

Komentāri (172)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu