Maskavas šovbiznesa pārstāvji noliedz Pugačovas ierašanos uz «Jauno vilni» (20)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Latvijas mediji jau vairākkārt vēstījuši, ka šovasar uz Jūrmalā notiekošo starptautisko jauno dziedātāju konkursu «Jaunais vilnis 2013» ieradīsies arī pati Krievijas estrādes primadonna Alla Pugačova (64). Krievijas šovbiznesa pārstāvji gan ir pārsteigti par šādām baumām un noliedz Pugačovas līdzdalību «Jaunajā vilnī», kas šovasar Jūrmalā Dzintaru koncertzālē norisināsies no 23. līdz 28. jūlijam.

Baumas par slavenās Krievijas estrādes dīvas ierašanos uz «Jauno vilni» sāka izplatīties laikā, kad Alla Krievijas medijiem paziņoja, ka uz gadu viņas un estrādes dīvas Sofijas Rotaru Jaltā rīkotais mūzikas festivāls «Crimea Music Fest» ieturēs pauzi.

Dzīvesstila portāls «Sejas» noskaidroja, ka Allas Pugačovas iespēja ierasties uz «Jauno vilni» ir nereāla. «Allas plānos nav šajā vasarā ierasties Jūrmalā uz «Jauno vilni»,» atklāj viens no Krievijas šovbiznesa pārstāvjiem, kurš gan vēlas palikt anonīms. Tādējādi nāksies apbēdināt Allas fanus, kas bija iecerējuši Jūrmalā sagaidīt un vaigā skatīt slaveno Krievijas estrādes zvaigzni. Arī «Jaunā viļņa 2013» pasākumu programmā Allas Pugačovas vārds netiek minēts.

Skat, cik efektīgi Alla Pugačova izskatās 64 gadu vecumā
Skat, cik efektīgi Alla Pugačova izskatās 64 gadu vecumā Foto: RIA Novosti/Scanpix

Pugačova pēdējo reizi Jūrmalā uz «Jauno vilni» kopā ar savu dzīvesdraugu, slaveno parodiju meistaru Maksimu Galkinu ieradās 2011. gada vasarā. Tobrīd Alla un Maksims nelaida garām teju nevienu «Jaunā viļņa» nakts burziņu, kas norisinājās elitārajā restorānā Lielupes krastā. Arī pa dienu Alla nevis atpūtās Jūrmalas viesnīcas greznajos prezidenta apartamentos, bet ar Maksimu izklaidējās gan kazino, gan apmeklēja Krutoja sievas sieviešu un vīriešu smaržu līnijas «Opus» prezentāciju Rīgas tirdzniecības centrā «Spice».

Savukārt jau vēlāk tā paša gada augustā Ukrainas Melnās jūras kūrortā Jaltā Alla Pugačova tandēmā ar Sofiju Rotaru atklāja pati savu mūzikas festivālu «Crimea Music Fest». Festivāls Jaltā norisinājās arī 2012.gadā.

Lai gan baumas vēsta, ka Allas festivāls beidzis pastāvēt uz visiem laikiem, pati primadonna sarunā ar Krievijas medijiem, atspēkojot runas, taisnojusies, ka tikai uz gadu viņa nolēmusi slēgt festivāla darbību.

Komentāri (20)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu