Džeksona dēls liecinās prāvā par dziedātāja netīšu nonāvēšanu

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Dziedātāja Maikla Džeksona 16 gadus vecais dēls Prinss trešdien liecinās tēva netīšas nonāvēšanas prāvā, kas ierosināta pret koncertu rīkotāju kompāniju AEG, apstiprināja Džeksonu ģimenes pārstāve.

«Viņš ir tam gatavs. Viņš ir pārliecināts par sevi,» otrdien sacīja Andžela Hovanska. Prinss Maikls liecinās plkst.9.45 pēc vietējā laika (plkst.18.45 pēc Latvijas laika).

Kā zināms, Džeksons mira 2009.gadā no spēcīgu medikamentu kokteiļa. 2011.gadā par mūziķa netīšu nonāvēšanu tika notiesāts Džeksona personīgais ārsts Konrāds Marijs, kurš viņam izrakstīja anestētiķi propofolu.

Maikla Džeksona meita Perisa un dēls Prinss
Maikla Džeksona meita Perisa un dēls Prinss Foto: REUTERS/ScanPix

Džeksona māte Ketrina iesūdzējusi tiesā kompāniju AEG, jo tā esot rīkojusies nolaidīgi, nolīgstot Mariju.

Līdz šim prāva atklājusi iepriekš neizpaustu informāciju par popmūzikas karaļa bezmiegu un aizraušanos ar spēcīgiem medikamentiem.

Liecinieku sarakstā bija iekļauta arī Džeksona meita Perisa, taču maz ticams, ka viņa liecinās tiesā,

jo šomēnes pēc pašnāvības mēģinājuma tika nogādāta slimnīcā.

Pēc pašnāvības mēģinājuma tiesa uzsāka izmeklēšanu par Džeksona bērnu dzīves apstākļiem. Otrdien tā nāca klajā ar paziņojumu, ka Perisas, Prinsa Maikla un Prinsa Maikla II aizbildņi paliks tie paši - vecmāmiņa Ketrina un brālēns Tito Džeksons jaunākais.

Otrdien, Džeksona nāves ceturtajā gadadienā, fani pulcējās pie viņa kapavietas un atstāja tur ziedus, kartītes un gleznas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu