Skat, cik lustīgi populārākie aktieri ieskandināja Līgo svētkus (10)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ingrīda Punka

Ar Silmaču dziesmām, apdziedāšanos, kopkora dibināšanu, aktieru piedalīšanos un, protams, ar Jāņu laikam atbilstošu noskaņojumu Kalnciema kvartāla zāļu tirgū savas pirmās sezonas noslēgumu līdz pat vēlai nakts stundai svinēja Latvijas Televīzijas raidījums «Teātris.zip».

Ar populāro mecenātu Borisa un Ināras Teterevu atbalstu tapušā projekta «Teātris.zip» pirmās sezonas noslēguma raidījumu, kas norisinājās Kalnciema kvartālā, LTV1 ēterā varēs vērot 22.jūnijā pulksten 21.20.

TV teātra sezonas garumā Latvijas televīzijā varēja vērot raidījumi «Teātris.zip». Pirmās sezonas raidījuma slēgšanas svinības Kalnciema kvartālā norisinājās pašā zāļu tirgus centrā. Lustīgo pasākumu vadīja Latvijas Nacionālā teātra direktors Ojārs Rubenis, bet skanīgos priekšnesumus izpildīja aktieru pāri no dažādiem Latvijas teātriem, kuri, citējot Blaumani, «dabūjušies», atklāja, kā viens otru noskatījuši.

Skanīgajā Silmaču koncertā piedalījās Leļļu teātra aktrise Dana Lāce, režisors Mihails Gruzdovs ar dzīvesbiedri arī režisori un Latvijas Nacionālā teātra aktrisi Indru Rogu, aktieru pāri Dita Lūriņa-Egliena un Mārtiņš Egliens, Zane Daudziņa un Vilis Daudziņš, kā arī Latvijas Nacionālā teātra aktieri Ģirts Jakovļevs, Astrīda Kairiša, Marija Bērziņa, Juris Hiršs, Indra Burkovska un TV3 populārā seriāla «UgunsGrēks» zvaigzne Maija Doveika un citi.

Komentāri (10)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu