Seriāls «Viņas melo labāk»: gaumīgi joki un attiecību sižeti (9)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3 publicitātes foto

Nesen tika prezentēts jaunais telekanāla TV3 veidotais seriāls «Viņas melo labāk», kur galvenās lomas spēlē aktieri Andris Bulis, Lauris Dzelzītis, Karīna Tatarinova, Evija Skulte, Inita Dzelme un Alise Polačenko.

Seriāls ieturēts romantiskās komēdijas žanrā, uztur viegluma noskaņu un pozitīvismu.

Stāsta pamatā ir populārais Lietuvas seriāls «Moterys meluoja geriau».

Seriāls ir stāsts par četrām sievietēm, kuras vēlas mīlēt, būt mīlētas, bet izvēlas nepareizus paņēmienus, meklē mīlestību tur, kur to atrast nav iespējams. Jaunās dāmas sapinas melos un melodamas mēģina sameklēt patiesas jūtas. Lai piesaistītu pēc iespējas plašāku vecuma amplitūdu, seriālā tēlo dažāda vecuma aktieri.

Gaumīgi joki un attiecību sižeti, kuri ņemti no ikdienas peripetijām, dominē seriāla epizodēs, tādā veidā ļaujot ikvienam atrast kādas situācijas no savas dzīves.

Seriāla režisors ir lietuvietis Sigits Račkis, par kuru aktieri izsakās ļoti pozitīvi. Režisors jaunajā seriālā pieaicinājis arī savu jaunības dienu draugu, aktieri Arni Līcīti, kurš galvenokārt filmējas Krievijas seriālos, bet jūtas priecīgs, ka beidzot var filmēties un to darot runāt dzimtajā valodā.

Foto: TV3 publicitātes foto

Sigits Račkis uzskata, ka galvenais dzīvē ir mīlēt un vienmēr būt iemīlēšanās stāvoklī; seriāla uzņemšanas laikā režisors ir sācis just simpātijas pret aktrisi Lidiju Pupuri. Režisors, krītot ceļos sievietes priekšā, dāvāja viņai baltu rozi, godinot aktrises skaistumu, grāciju, talantu. Režisors seriāla uzņemšanas laikā dzīvo Latvijā un ar mājiniekiem sazinās izmantojot «Skype» piedāvātos video zvanus.

Ikviena sieviešu lomas atveidotāja tika pie rozes, ko viņām pasniedza vakara vadītāji aktieri Andris Bulis un Lauris Dzelzītis. Katra sieviete būtu vēlējusies atrasties skaisto aktrišu vietā, jo rozes aktieri pasniedza, noskūpstot savas seriāla partneres.

Seriāla tituldziesmu ir iedziedājuši populārie pašmāju mūziķi Igo un Ieva Kerēvica, tādā veidā piešķirot tituldziesmai kvalitātes zīmi.

Pēc oficiālajām uzrunām un aktrišu apdāvināšanas tika demonstrēta seriāla pirmā sērija. Pirms tās sākuma aktieris Lauris Dzelzītis vēl pajokoja, ka ir jau redzējis pirmo sēriju, bet vēlas vēlreiz to noskatīties, šoreiz skaidrā prātā. Pirmās sērijas publiskajā skatīšanās laikā seriāla zvaigznes sēdēja viens otram līdzās un smējās par uzņemtajām epizodēm.

Uz ekrāna parādoties titriem, atskanēja skaļi aplausi, kam sekoja vīna baudīšana, zemeņu un citu uzkodu ēšana, kā arī saviesīgas sarunas.

Seriāls no otrā jūlija būs vērojams, telekanālā TV3.

Komentāri (9)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu