Oskars Deigelis sevi sauc par «pareizo zēnu» (10)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

Dziedātājs, TV šova Okartes skatuve dalībnieks Oskars Deigelis ir uzfilmējis videoklipu dziesmai «Mīlestība nepāriet». Klips parāda dažādu veidu mīlestību un to, kā tā liek justies ikvienam no mums.

Dziesma «Mīlestība nepāriet» ir dziedātāja ceturtais singls no jaunā albuma «Izglābts». Singls iznāk vienlaikus ar dziesmas videoklipu.

Oskars joprojām ir brīvs puisis, jo nav saticis savu īsto meiteni. Uz jautājumu, vai brīvība ir tāpēc, ka dziedātājs ir pareizais puisis, bet meitenēm patīk sliktie, Oskars atbild, ka, iespējams, ir pareizais puisis, bet gan ar laiku atradīsies meitene, kura mīlēs viņu tādu, kāds viņš ir.

Puisis uzskata, ka mīlestība ir neizsīkstoša un uztverama daudz plašāk, nekā vienkārši mīlestība starp diviem cilvēkiem.

«Romantiska mīlestība, protams, ir viena no populārākajām, ja ne pati populārākā mīlestības izpausme. Runājot tieši par šādām attiecībām, es tik tiešām ticu mīlestībai līdz mūža galam. Var jau būt, ka esmu muļķis, taču tā es sliecos domāt,» stāsta Oskars.

Foto: TVNET

Dziedātājs uzskata, ka pieradums ir normāla lieta, ja cilvēki, gadiem ilgi dzīvojot kopā, ar to sastopas, taču tam nevajadzētu notrulināt jūtas. Īsta mīlestība iztur arī rutīnu.

«Dzīvē redzam daudzus piemērus, kuri savas attiecības pārtrauc tāpēc, ka jūtas ir noplakušas. Te nu rodas jautājums - vai tas viss ir bijis patiesi?» aizdomājas Deigelis.

Oskars arī pats ir saskāries ar to, cik grūti pašā attiecību sākumā ir atšķirt visparastāko iemīlēšanos un kaisli no mīlestības. Tādā veidā ir nācies ciest gan pašam dziedātājam, gan viņa mīļotajām meitenēm. Puisis no kļūdām mācās un neesot vairāk tīņu vecumā, kad lēmumus pieņem, paļaujoties uz saviem impulsiem.

«Arī man ir jāmācās atšķirt iekāri un pastiprinātu interesi no mīlestības. Pašlaik zinu tikai to, ka esmu iepazinis patiesu mīlestību ārpus romantisko attiecību kategorijas. Es zinu, kā mīlēt savus tuvākos - ģimeni, draugus, līdzcilvēkus. Kā mīlēt sevi, savu darbu un visu to, kas man ir apkārt. Tā ir brīnišķīga sajūta, ko Dievs man ir devis,» mīlestības nozīmi skaidro Deigelis.

Foto: TVNET

Klipā atainotās situācijas dziedātājam prātā ienāca pavisam dabiski.

«Tā kā šo dziesmu pirms gada biju veltījis savas māsas un viņas vīra kāzām, es vēlējos parādīt tieši māsu ar mazo, kurš savu nākšanu pasaulē vēl tikai gaida. Vēlējos atspoguļot arī mīlestību pret savu nodarbošanos, pret to, kas aizrauj,» klipā redzamo sižetu izvēli apraksta Deigelis.



Komentāri (10)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu