Šīs vasaras TV jaunums: seriāls «Viņas melo labāk!» (10)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3

Šodien, 13.jūnijā, svinīgā pasākumā tika atklāts šīs vasaras jaunums - TV3 pašmāju seriāls «Viņas melo labāk!». Tas ir stāsts par četrām sievietēm, kuras alkst pēc patiesas mīlestības, taču realitātē nenotiek kā pasakā - noslēpumi, intrigas, drāma, meli un nodevība stāsies viņu ceļā ik uz soļa. Pasākumu apmeklēja seriāla aktieri Karīna Tatarinova, Evija Skulte, Inita Dzelme, Alise Polačenko, Andris Bulis, Arnis Līcītis un citi.

Mīlestība, drāma, humors un krimināla vēsture - tas viss gaida jaunajā seriālā «Viņas melo labāk!». Galvenās varones

apzinās sevi nevis kā iekāres objektus, bet gan kā sievietes, kuras tiecas pēc īstas un mūžīgas mīlestības.

Taču, kā zināms, mīlestībai vajadzīgas divas sirdis. Kad parādās trešā - draud briesmas, tiek piedzīvoti meli, atklāti sirds noslēpumi un sapņi, nodota draudzība. Risks, adrenalīns un ilgas pēc patiesas mīlestības - tas viss un vēl vairāk sagaidāms jaunajā pašmāju seriālā «Viņas melo labāk!».

Galvenās lomas uzticētas aktrisēm Karīnai Tatarinovai (atveidos Margaritu), Evijai Skultei (iejutīsies Martas tēlā), Alisei Polačenko (Jolantas atveidotāja) un Initai Dzelmei (atveidos Kristīni). Tāpat seriālā būs redzamas arī Elīna Vāne (Baiba), Lidija Pupure (Baibas un Kondrāta māte) un Sigita Jevgļevska (Astrīda). Kopā ar viņām TV3 ekrānos ik vakaru būs sastopams aktieris Andris Bulis, Lauris Dzelzītis, leģendārais un Latvijā sen neredzētais Arnis Līcītis, Artis Robežnieks, Kārlis Neimanis, Lauris Subatnieks, Dainis Gaidelis un Juris Hiršs.

Viņas visas vieno mīlestība

Foto: TV3
Foto: TV3
Foto: TV3
Foto: TV3

Kā gan bez vīriešiem?!

Kā jau minēts, TV3 seriālā «Viņas melo labāk!» piedalās lielisks aktieru ansamblis, kurā vīriešu tēlu atveidošana uzticēta A.Bulim (uzņēmējs Māris), L.Dzelzītim (Māra labā roka Arvis), A.Robežniekam (ārsts Dainis), J.Hiršam (Daiņa kolēģis Jānis), K.Neimanim (Konrāds), L.Subatniekam (advokāts Kārlis), D.Gaidelim (policists) un A.Līcītim (Margaritas tēvs Silvestrs). Leģendārais aktieris A.Līcītis par savu lomu seriālā saka tā: «Cilvēks, kas izvēlējies dzīvot savu dzīvi tieši tā. Tikai tā viņš redz iespēju uz šīs pasaules pastāvēt. TĒVS. Visvairāk viņam rūp sava meita un tas, lai viņa sakārto savu dzīvi.»

A.Bulim uzticēta uzņēmēja un netīro darījumu plānotāja Māra loma. Viņš ir cilvēks hameleona ādā - viltīgs, atjautīgs un neapturams, kad vēlas sasniegt savu mērķi. Māra pieglaimīgais smaids ne vienu vien apved ap stūri. Viņam patīk labklājība. Nauda un sievietes viņu mīl. TV3 seriāla «Viņas melo labāk!» Māra labā roka būs Arvis, kura ādā iejutīsies L.Dzelzītis. Savukārt J.Hiršam uzticēta Martas vīra loma, aktieris atklāj vairāk: «Jānis pēc profesijas ir dakteris. Viņš atrodas tajā dzīves posmā, kad sāk pamatīgāk aizdomāties par morālām vērtībām. Atšķirībā no sievas Jānim dzīvē notiek viena pirmā reize, kad sanāk krāpt sievu, bet tas ir vairāk kā negadījums, kuru viņš iekšēji ļoti pārdzīvo. Pēc šā negadījuma Jānis saprot, ka izklaidējošā dzīve viņam sniedz vairāk nepatikšanu un sirdsapziņas pārmetumu nekā baudas, jo šādam negadījumam seko meli un neskaitāmi pārpratumi. Jānis ir stiprs cilvēks, jo nožēlo savas kļūdas un atzīst tās.»

Par seriāla radošo komandu

Seriāla «Viņas melo labāk!» producentu grupā «Metrovideo» kopumā darbojas 17 cilvēku, un

seriāla varoņus atveido 12 Latvijā zināmi un iemīlēti aktieri.

Seriāla režisors ir Sigits Račkis no Lietuvas. Viņš televīzijas seriālus veido jau vairāk nekā piecus gadus. Lai radītu šo seriālu, jau pavadītas vairāk kā 250 filmēšanas stundas, no kurām lielākā daļa aizvadītas ārpus telpām dabā dažādās vietās Latvijā. «Viņas melo labāk!» filmēšana paredzēta vasaras garumā, tādēļ nebrīnieties, ja kādu dienu Rīgas ielās satiekat filmēšanas grupu. Kopumā filmēšana notiek 30 dažādās vietās un objektos Rīgā un tās apkaimē. Plānojot filmēšanas, par ierastu lietu kļuvusi sazināšanās ar meteoroloģisko dienestu, lai uzzinātu, kādi laika apstākļi gaidāmi. Ir gadījies, ka dabas untumu dēļ nav izdevies nofilmēt vairākas ieplānotās epizodes.

«Viņas melo labāk!» no 1.jūlija darba dienās 20:20 kanālā TV3!

Komentāri (10)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu