«UgunsGrēka» Ramona ļaujas erotiskām ainām. Aktrises vīrs liels fans (30)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš

TV3 seriāla «UgunsGrēks» aktrisei Ievai Aleksandrovai-Eklonei, atveidojot savu kolorīto varoni Ramonu, jāizspēlē dažnedažādas pikantas gultas ainas. Savukārt šonedēļ, kad noslēgumam tuvojas seriāla devītā sezona, Ramona pat ļaujas seksīgai dejai. Pa šo laiku par kaislīgu sievas un seriāla fanu kļuvis arī aktrises dzīvesbiedrs Elvings Eklons.

Foto: Ekrānšāviņš

Sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas» Ramonas lomas atveidotājas dzīvesbiedrs Elvings Eklons par Ievas dalību TV3 skatītāju iemīļotajā seriālā «UgunsGrēks» atklāj: «Ir ļoti labi, ka skaties kaut ko savu, nevis seko līdzi Mario vai Luīzei. Un, ejot pa ielu, var ieraudzīt dzīvu Signi, Olafu, Leonu, Regīnu un citus cilvēkus, kas atveido lomas seriālā. Tas viss notiek tepat Latvijā un Rīgā. Manuprāt, ļoti svarīgi, ka seriāla vērotāji var satikt savus iecienītos varoņus, pieiet klāt un paspiest viņiem roku. Tas ir tik pozitīvi, ka nevis pērkam ārzemju seriālus, bet veidojam savu seriālu. Mans vēlējums tiem visiem cilvēkiem, kas ļoti negatīvi kritizē mūsu pašu garadarbus, - būsim lepni ar to, kas mums ir. Sitīsim pa plecu sev un tiem cilvēkiem, kas mēģina un dara, nevis skaļi runā un nedara neko. Esmu ļoti lepns, ka Latvijā ir cilvēki, kas veido seriālus. Vienalga, kādi viņi ir. Man praktiski patīk visi Latvijā veidotie seriāli. Tieši tāpat, atkāpjoties no seriāliem, esmu ļoti priecīgs, ka mums ir savas lielfilmas.»

Foto: Ekrānšāviņš

Elvings arī pats pa šo laiku, kamēr Ieva filmējas «UgunsGrēkā», ir kļuvis par kaislīgu sievas un seriāla fanu. «Seriālu cenšos noskatīties katru dienu, jo interesē, kas tur notiek. Tāpat skatos, kā manējai tur veicas. Esmu lielākais savas sievas fans. Jūtu līdzi visiem seriāla notikumiem. Es pat esmu dzirdējis, ka laukos ir tantiņas, kas konspektē katru seriāla epizodi,» nosaka Elvings.

Foto: Ekrānšāviņš

Savukārt pikantos kadrus, kurus Ramona tik izjusti nospēlē seriālā, Elvings atturas komentēt. Runājot par seriālu un aktrisi Ievu Aleksandrovu-Ekloni, Elvings teic: «Nevajag jaukt to tēlu, ko redzat TV ekrānā, ar to cilvēku, kas attēlo konkrētu varoni. Ne jau tikai Ievai ir kāda rozīnīte, kā dēļ es skatos šo seriālu. Katram šī seriāla varonim ir sava rozīne.»

Foto: Ekrānšāviņš

Aktrises dzīvesbiedrs atzīst, ka Ievai bieži vien uz ielas nāk klāt jaunieši un vēlas aprunāties. «Pārsvarā saskaramies ar ļoti kulturāliem jauniešiem. Jaunieši vēlas autogrāfus. Dažreiz esmu novērojis, ka cilvēki, ieraugot Ievu, vai nu sakautrējas, vai priecīgi, vai samulst. Taču, kopš Ieva ir «UgunsGrēkā», man ir prieks redzēt to pozitīvismu no cilvēkiem, kad viņi uz ielas ir atpazinuši Ramonu. Tās emocijas un prieku materiāli novērtēt nav iespējams,» paskaidro Ievas vīrs.

Foto: Ekrānšāviņš
Komentāri (30)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu