Mūziķis Arnis Mednis pamazām atlabst

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Džeza izpildītājs un komponists Arnis Mednis, kurš februārī tika nogādāts slimnīcā ar asinsizplūdumu galvā, pamazām veseļojas. To portālam TVNET pastāstīja viņa kundze Iveta.

"Priekšā vēl ir garš rehabilitācijas process"

lūgta raksturot sava vīra veselības stāvokli, atzina Iveta, piebilstot - galvenais, ka Arnis ir pie saprašanas, spēj runāt un kontaktēties ar apkārtējiem. Lai gan stāvoklis joprojām ir sarežģīts, piebilda Iveta.

Viņa arī atgādina, ka mūziķis trīs mēnešus pavadīja Paula Stradiņa klīniskās universitātes slimnīcā, kur viņam tika veikta operācija, bet pēc tam turpināja ārstēties rehabilitācijas centrā "Vaivari". "Par prognozēm ārsti neko nesaka, taču mēs dzīvojam ar cerībām uz labāku nākotni. Apzinos, ka Arņa atlabšanai nepieciešams laiks," pauž Iveta.

Portāla rīcībā arī nonākusi informācija, ka Arņa Medņa draugi un domubiedri ieplānojuši rīkot atbalsta koncertu, kas notikšot jau tuvākajā laikā. Koncerta datums un norises vieta vēl tiek precizēta.

Jau vēstīts, ka Mednis pēc galvas operācijas februāra beigās ilgāku laiku atradās Stradiņa slimnīcas reanimācijā, un viņa stāvoklis tika raksturots kā nopietns.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu