Dziesminieka Kārļa Kazāka ģimenē būs pieaugums (8)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Santa Sergejeva

Dziesminieks un Rīgas Tehniskās universitātes (RTU) pasniedzējs Kārlis Kazāks RTU radošo industriju centra jaunajā ēkā, kas būs modernākais inženiertehnisko studiju centrs Baltijā, ieradās klibodams. Izrādās, dziesminieks ir sagriezis kāju, taču ir arī priecīgs jaunums Kazāku ģimenē, tai gaidāms pieaugums.

Par traumu Kārlis Kazāks atklāj, ka kāju sagriezis, pa tumsu basām kājām skrienot uz dīķi peldēties. Taču ar visu savainoto kāju, kas veiksmīgi sašūta, balstoties uz kruķa, Kārlis ieradās uz RTU radošo industriju centra jaunās ēkas atklāšanas pasākumu. Tā būs modernākais inženiertehnisko studiju centrs Baltijā.

«Šobrīd uz manu atbildību ir vairāki bakalaura darbi, ko studenti vēl nav atsūtījuši. Pāris naktis vēl priekšā, lai tos izlasītu. Ar trīs studentu bakalaura darbiem esmu jau ticis skaidrībā, bet vēl kādi četri darbi ir recenzējami. Līdz studentu bakalaura darbu aizstāvēšanai vēl gribu paspēt aizskriet uzdziedāt latviešiem Luksemburgā,» atklāj Kārlis, kurš jau septiņus gadus ir RTU Tekstilmateriālu tehnoloģiju un dizaina institūta lektors.

Kārlis Kazāks ar savainoto kāju, kas veiksmīgi sašūta, balstoties uz kruķa, ieradās uz  RTU radošo industriju centra jaunās ēkas, kas būs modernākais inženiertehnisko studiju centrs Baltijā, atklāšanas pasākumu
Kārlis Kazāks ar savainoto kāju, kas veiksmīgi sašūta, balstoties uz kruķa, ieradās uz RTU radošo industriju centra jaunās ēkas, kas būs modernākais inženiertehnisko studiju centrs Baltijā, atklāšanas pasākumu Foto: Santa Sergejeva

Zīmīgi, ka arī Kārļa tētis Vilnis Kazāks ir ilggadējs RTU Dizaina un tekstilizstrādājumu tehnoloģiju profesors. Tādēļ Kārlis ir tēva profesionālās darbības turpinātājs. «Esmu daudz parādā šai universitātei, jo esmu pabeidzis doktorantūru, bet neesmu uzrakstījis doktora disertāciju. Gribu, lai, veidojot šo darbu, no tā ir jēga gan man, gan universitātei, Tādēļ, kad to saskatīšu, tad arī taps darbs,» skaidro pazīstamais dziesminieks. «Gan muzicēšana, gan darbs RTU ar studentiem ir radošs darbs,» viņš nosaka.

Šovasar, kad kāja pilnībā būs sadziedēta, Kārlis Kazāks ar domubiedriem sēdīsies uz velosipēdiem un dosies apceļot Latgali. «Mēs, vairāki mūziķi - Kaspars Tobis no «Dzelzs vilka», Juris Kroičs no «Jauna mēness» un es ar savu draugu ģitāristu - braucam ar divriteņiem, un ģitāras mums ir līdzi. Spēlējam pieturās un mežā, un citās vietās, kur ienāk prātā. Zinu, ka cilvēki seko mums līdzi sociālajos tīklos un mēģina mūs noķert. Pērn sākām savu ceļojumu un šovasar turpināsim iesākto,» atklāj Kazāks.

Šovasar Kazāku ģimenē gaidāms pieaugums
Šovasar Kazāku ģimenē gaidāms pieaugums Foto: Santa Sergejeva

Taču šajā vasarā Kazāku ģimenē gaidāms arī vēl kāds priecīgs notikums, jo dziesminieka un RTU lektora sieviņa Kristīne ir abu trešā bērniņa gaidībās. Kazāka ģimenē jau aug meita Klinta un dēls Pauls.

Komentāri (8)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu