Emma Vatsone atgriežas universitātē (5)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Aktrise Emma Vatsone bija spiesta paņemt mācību pārtraukumu Brauna universitātē filmēšanas grafika dēļ. Bet tagad aktrise, kura vienmēr ir teikusi, cik nozīmīga cilvēka dzīvē ir izglītība, ir atgriezusies universitātes solā.

Emmai patīk, ka Brauna universitātē ir atvērtā studiju programma, nav nekādu nežēlīgu prasību. Aktrise par savu izglītību, mācībām un motivāciju mācīties ir atbildējusi jau no deviņu gadu vecuma, kad pievērsās profesionālajam kino, filmējoties «Harija Potera» filmās.

Aktrisei patīk, ka, pateicoties universitātes mācību grafikam un iespējām, viņa spēj izveidot pati savas prioritātes.

Foto: AP/Scanpix

Emmai patīk, ka liela daļa mācību balstās uz pētījumiem. Arī neatrodoties augstskolas solā, viņa veic pētījumus, pēdējais no tiem parādīja, kāpēc un cik bieži cilvēks iemīlas; aktrise ir sajūsmā par pētījumu.

Nav brīnums, ka aktrise nespēj sagaidīt kad atsāks mācības. Atgādināsim, ka viņa pameta Brauna universitāti 2011. gadā.

Prese mēļoja, ka aktrise pamet mācības, jo nespēj atrast kopīgu valodu ar vienaudžiem. Izrādās, viss bija citādi - pie vainas bija filmēšanās grafiki.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu