Pat Valsts prezidents Bērziņš nespēj pretoties skaistumkaralieņu valdzinājumam (15)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Ceturtdien, 7. jūnija pēcpusdienā starptautiskā skaistumkonkursa «Mrs. Top of the World 2013» ietvaros tā dalībnieces pulcējās Vecrīgas terasē «Key to Riga», kur notika labdarības pasākums sadarbībā ar palidzesim.lv. Ar konkursantēm aprunājās un fotografējās pat Valsts prezidents Andris Bērziņš.

Šonedēļ Latvijā – Jūrmalā un Rīgā pirmoreiz notiek pasaules līmeņa starptautiskais skaistumkonkurss «Mrs. Top of the World», kuru rīko fonds «World IntRIGA» jeb precīzāk – Kristīne Lindenblate, Liene Skulme un Natālija Tumševica un konkursa režisors Mainots Vecvagars.

Foto: Publicitātes foto

Nedēļas garumā skaistumkonkursa dalībnieces piedalās dažnedažādos pasākumos, kuros mirdz savās košajās štātēs un aksesuāros.

6. jūnijā pirmā starptautiskā skaistumkonkursa «Mrs. Top of the World 2013» dalībnieces iesaistījās labdarības pasākumā sadarbībā ar palidzesim.lv. Konkursantes kopā ar bērniem veidoja kartiņas, kuras tiks izsolītas fināla šova laikā, kas notiks sestdien, 8. jūnijā, pulksten 19.00 «Havana Lounge Club».

Ar daiļajām konkursantēm šā pasākuma laikā aprunājās un fotografējās pat Valsts prezidents Andris Bērziņš, kurš tieši tajā brīdī, kad konkursantēm Vecrīgas terasē norisinājās labdarības pasākums, gāja garām darba darīšanās.

Foto: Publicitātes foto

Valsts prezidents ar prieku atsaucās skaistumkonkursa organizatoru uzaicinājumam un veltīja mirkli uzmanības skaistumkaralienēm, kas Latvijā ieradušās no dažādām pasaules valstīm.

Komentāri (15)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu