Krievijas prezidents Putins godīgi paziņo, ka šķīries no sievas (8)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Nebija dūmu bez uguns. Tā var teikt par Krievijas prezidenta Vladimira Putina laulību ar ilggadējo dzīvesbiedri Ludmilu. Jau iepriekš mēļoja, ka Putinam ar valsts pirmo lēdiju attiecības sen izirušas. Nu pats Krievijas prezidents pēc tam, kad bija kopā ar bijušo sievu apmeklējis Kremļa pilī notiekošo baleta izrādi «Esmeralda», atklātā intervijā pavēstīja Krievijas televīzijas ziņu raidījuma reportierim, ka abi ar sievu godprātīgi nolēmuši šķirt laulību.

6. jūlija pievakarē pēc baleta izrādes Krievijas prezidentu Vladimiru Putinu un viņa nu jau bijušo sievu Ludmilu Kremļa pilī intervēja Krievijas televīzija. Uz jautājumu, kāpēc valsts pirmais pāris tik reti kopā apmeklē pasākumus, Putins atzina, ka tā nu tas ir un abi ar sievu Ludmilu vairs nedzīvo kopā.

Putins un Ludmila 2000. gadā Indijā
Putins un Ludmila 2000. gadā Indijā Foto: Reuters/Scanpix

Savukārt kādreizējā valsts pirmā lēdija Ludmila, skaidrojot šķiršanās iemeslus, atklāja, ka abu laulība ir beigusies: ar vīru vairs netiekas, jo viņš ir pilnībā nodevies darbam, arī bērni jau izauguši lieli un katram nokārtojusies sava dzīve. Ludmila arī atklāja, ka viņai nepatīk pārlidojumi un publiskā dzīve.

Savukārt Krievijas politologi nu nākuši klajā ar paziņojumu, ka Vladimira un Ludmilas šķiršanās jau sen tika gaidīta. Pāris šo lēmumu publiskojuši pēc 30 laulībā nodzīvotiem gadiem.

Foto: Reuters/Scanpix

Savukārt ārzemju mediji vēsta, ka Putins ir pirmais Krievijas prezidents jaunāko laiku vēsturē, kas pēc Pētera Lielā pieņēmis lēmumu šķirties no sievas.

Šķirties esot izlēmuši abi kopā. Turklāt pēc šķiršanās bijušajiem dzīvesbiedriem saglabājušās draudzīgas attiecības. Pagaidām gan Krievijas interneta ziņu portāls kp.ru vēsta, ka Ludmila un Vladimirs Putini vēl nav iesnieguši oficiālu laulības šķiršanas pieteikumu.

Foto: Reuters/Scanpix

Precēts pāris Ludmila un Vladimirs bija kopš 1983.gada jūlija. Laulībā dzimušās divas meitas - Marija un Katerina.

Komentāri (8)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu