Šīs kāzas gaidīja visa Latvija! Tā precējās «UgunsGrēka» Elizabete un Leons (42)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3 publicitātes foto

Ir nofilmētas seriāla «UgunsGrēks» sezonas pēdējās sērijas, un pēdējā sērijā skatītāji beidzot piedzīvos ilgi gaidīto mirkli - Leona un Elizabetes kāzas.

Elizabetes lomas atveidotāja aktrise Maija Doveika stāsta, ka kāzu kleitas atrašana bijis grūts process, jo Maija ir ļoti slaida un gara auguma, bet kāzu kleitas šuj standarta variantā un standarta kleitas garums ir 150 cm.

«Kleitas izvēle bija vienkārša, tika atnestas četras kleitas un izvēlējāmies to, kura man derēja un piestāvēja Elizabetes tēlam. Kāzu kleitai ir perfekti jāpieguļ augumam, tai ir jāizskatās kā šūtai uz konkrēto sievieti, vienīgi kāzu kleita, kura man bija mugurā, izskatījās kā šūta man,» kleitas izvēli skaidro Maija.

Foto: TV3 publicitātes foto

Pati aktrise gan nebija sajūsmā par līgavas kleitu un bija sev noskatījusi skaistu, elegantu, greznu, pieklusinātu bronzas krāsas vakarkleitu.

«Kleita bija skaista, izskatījās lieliski, bet tā bija vakarkleita un, to uzvelkot, no manis nestaroja vārds «kāzas», tikpat labi es varēju ar tādu kleitu ierasties uz citām kāzām, tāpēc mana kleitas izvēle nav redzama seriālā,» stāsta Maija.

Foto: TV3 publicitātes foto

Maija stāsta, ka seriāla beigu kadros, ejot pie altāra, kur viņu gaidīja mācītājs un Leona lomas atveidotājs Ģirts Ķesteris, aktrisi pārņēmusi dīvaina sajūta.

«Tādas sajūtas pārņēma tāpēc, ka seriālā mēs tik ilgi vēlējāmies, lai Elizabete un Leons ir laimīgi, un beidzot tas piepildījās. Bija tāda apgarotības sajūta, mīlestības uzvara,» sajūtās dalās Maija.

Aktrise stāsta, ka tik daudz kas kopā piedzīvots šo gadu laikā, emocionālajā līmenī. Ne tikai Leona lomas atveidotāju Ģirtu Ķesteri, bet arī pārējos seriāla aktierus, Maija uztver kā ģimeni, un kāzas bija pie reizes arī skumjš brīdis, jo seriālā sākas pārtraukums. Aktieri Ģirtu Ķesteri Maija uztver kā savu vecāko brāli.

«Jau no paša sezonas sākuma es cerēju, ka sezonas beigās Elizabete un Leons apprecēsies, ticēju, ka viņu mīlestība uzvarēs. Bija sajūta, ka mirklis ir unikāls, un tajā pašā laikā bija dīvaini stāvēt pie altāra un klausīties, kā mācītājs runā par mīlestību,» aizdomājas Elizabete.

Maija Doveika atklāj, ka nav skaidrs, vai pēc seriāla pārtraukuma viņa un Girts Ķesteris būs jaunās sezonas aktieru sastāvā.

Komentāri (42)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu