Znaroka jaunākā meita Alise vasaras brīvdienās atlidojusi uz Latviju (32)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Santa Sergejeva

Populārā hokeja trenera Oļega Znaroka jaunākā meita Alise, kuru sabiedrība iepazinusi kā modeli, pēdējā gada laikā dzīvo Ņujorkā. Šobrīd Alise bauda vasaras brīvdienas, tādēļ viņa atlidojusi arī uz Latviju un pagājušās nedēļas nogalē kopā ar vecāko māsu Valēriju apmeklēja Jūrmalā privātās pludmales «Havana Lounge Club» sezonas atklāšanas ballīti.

Alise Znaroka pēdējā laikā par savu mājvietu dēvē Ņujorku, kur turpina arī modeles karjeru. Tieši tādēļ pēdējā gada laikā Alise vairs kā modele nepiedalās Rīgas Modes nedēļas dizaineru skatēs, kā arī citos modeļu pasākumos. Alise modeļu biznesā sāka darboties no 14 gadu vecuma. Un eksperti prognozējuši viņai spožu modeles karjeru.

Populārā hokeja trenera Oļega Znaroka skaistās meitas - Valērija (no kreisās) un Alise
Populārā hokeja trenera Oļega Znaroka skaistās meitas - Valērija (no kreisās) un Alise Foto: Santa Sergejeva

Sarunā ar «Sejām» Alise pastāstīja, ka Rīgā ieradusies vasaras atvaļinājumā. Turklāt visas brīvdienas līdz pat vasaras beigām viņa nolēmusi pavadīt ne tikai Rīgā, bet arī citās Eiropas pilsētās.

Komentāri (32)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu