Samanta Tīna Zaļās partijas dārza svētkos pikantā kleitā un basām kājām (3)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sejas.lv

Īpaši sirsnīga atmosfēra pašvaldību naktī valdīja Latvijas Zaļās partijas biroja pagalmā, kur partijas biedri ar ģimenēm gaidīja vēlēšanu rezultātus. Dārza svētkos bija padomāts gan par gardu mielastu, gan izklaides programmu – lēkāšanu uz batuta, kā arī muzikāliem priekšnesumiem. Dziedātāja Samanta Tīna bija sapucējusies pikantā kleitā, ko paspilgtināja baltā žakete. Taču, līdzko koncerts uzņēma apgriezienus, Samanta nometa gan žaketi, gan noāva basas kājas, augstpapēdenes noliekot malā.

Tiesa gan, klātesošie politiķi šoreiz nevis devās dejot, bet Samantas Tīnas priekšnesumus vēroja, sēžot pie galdiņiem vai stāvot iepretim nojumei, kurā dziedātāja uzstājās. Pie skaņu pults notiekošo uzmanīja dziedātājas menedžeris Juris Millers.

Samanta šajā vakarā bija izvēlējusies vasarīgu kleitu, ko akcentēja ar baltu žaketi un augstpapēžu kurpēm. Taču, kad koncerts uzņēma apgriezienus, Samanta lūdza Zaļās partijas biedriem atļauju turpināt uzstāšanos basām kājām, bet jau vēlāk viņa nometa arī balto žaketi.

Vairāk nekā 40 minūšu garajā koncertprogrammā Samanta dziedāja dziesmas no sava jaunā albuma «Tagad esmu cita».

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu