Vai pāris šķiras? Linda Leen un Sandris Jarbušs sabiedrībā vairs neiziet kopā (45)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sejas.lv

Latviešu šarmantā dziedātāja Linda Leen (33) pēdējo mēnešu laikā publiskus pasākumus vairs neapmeklē kopā ar draugu, IT speciālistu Sandri Jarbušu. Linda gan uz Citādo Vasarsvētku dievkalpojumu Torņakalna baznīcā, kurā viņa sniedza emocionālus priekšnesumus, ieradās viena, gan grupas «Instrumenti» jaunā albuma prezentāciju šarmantā dziedātāja apmeklēja bez drauga.

Linda Leen steidzas uz Torņkalna baznīcu, kur uzstājās Vasarsvētku dievkalpojumā
Linda Leen steidzas uz Torņkalna baznīcu, kur uzstājās Vasarsvētku dievkalpojumā Foto: Sejas.lv arhīvs

Zīmīgi, ka Sandris veikala atklāšanā kopā ar citiem Latvijas skaistumkonkursa dalībniekiem iejutās modeļa tēlā. Dzīvesstila portāls «Sejas» jau aizvadītajā vasarā rakstīja, ka dziedātāja Linda Leen radīja jaunu tērpu kolekciju «Etnografizēts», kurā prezentēja vīriešu un sieviešu kreklus, kā arī kleitas, kas apdrukātas ar latvju rakstiem. Jaunās kolekcijas prezentācijā modeļa lomā iejutās arī Lindas mīļotais draugs, IT speciālists Sandris Jarbušs.

Lindas Leen īpaši emocionālajā izpildījumā Torņkalna baznīcā izskan dziesma "My Favourite Things"
Lindas Leen īpaši emocionālajā izpildījumā Torņkalna baznīcā izskan dziesma "My Favourite Things" Foto: Sejas.lv arhīvs

Vaicājot veikala «Mangano» īpašniecei Jeļenai Vavilovai, kā viņai radās ideja uzaicināt IT speciālistu par modeli, viņa teic, ka Sandris bija veikalā iegādājies sev tērpu un tas viņam ļoti labi piestāvējis. «Līdz ar to piedāvāju viņam veikala atvēršanā būt par modeli,» atklāj Jeļena.

Lūk, arī Sandris Jarbušs kā modelis. Šoreiz viņš demonstrēja itāļu zīmola "Mangano" apģērbu
Lūk, arī Sandris Jarbušs kā modelis. Šoreiz viņš demonstrēja itāļu zīmola "Mangano" apģērbu Foto: Sejas.lv

Kad modeļi pēc veikala prezentācijas pasākuma beidza darbu, Sandris nedevās vis prom, bet gan aprunāties ar uzņēmuma «Pilsētas līnijas» plānošanas nodaļas vadītāju Agati Kauliņu. Pirms kāda laika žurnāls «Privātā Dzīve» vēstīja, ka Agate pirms vairākiem gadiem izveidojusi savu profilu iepazīšanās portālā otrapuse.lv. Viņai atsaukušies vairāki vīrieši, kuri tāpat kā Agate gribējuši iepazīties. Kauliņa norādījusi, ka meklē nopietnas attiecības un vēlētos, lai viņas otrā puse būtu atlētiska, izskatīga un labi situēta.

Pēc tam, kad modeļa pienākumi vairs nebija jāpilda, Sandris devās aprunāties ar simpātisko blondīni, uzņēmuma «Pilsētas līnijas» Plānošanas nodaļas vadītāju Agati Kauliņu
Pēc tam, kad modeļa pienākumi vairs nebija jāpilda, Sandris devās aprunāties ar simpātisko blondīni, uzņēmuma «Pilsētas līnijas» Plānošanas nodaļas vadītāju Agati Kauliņu Foto: Sejas.lv
Komentāri (45)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu