«Labie darbi» svin trīs gadu jubileju (2)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

25.maija vakarā «Dailes» teātra Mazajā zālē notika projekta «Labie darbi» iesniegto projektu apbalvošana un arī trīs gadu jubilejas svinības. Pasākumu apmeklēja gan nominētie projektu autori, gan sabiedrībā zināmas personas un «Labo darbu» projekta atbalstītāji.

Ikvienu nomināciju uz skatuves nosaukt un apsveikt uzvarētāju bija ieradies kāds sabiedrībā pazīstams cilvēks. Nominācijas pasniedza dziedātājs Dons, Liene Candy, Fēliks Ķiģelis, Linda Leen, Nacionālā teātra aktrise Zane Dombrovska, aktieris Rihards Lepers.

Ikviens nomināciju pasniedzējs bija ieradies klātienē pasniegt balvu, izņemot Lindu Leen, kura atradās ārpus Rīgas koncertā un sūtīja video sveicienu.

Dziedātāja Liene Candy
Dziedātāja Liene Candy Foto: Publicitātes foto

Šādi, ar populāru cilvēku iesaisti, projektu autori, kuri ar savu darbu ir snieguši lielu ieguldījumu mākslas, sporta, zinātnes vides un izglītības attīstībā, izjuta šo īpašo pasākuma auru, jo ikvienam mūziķim, aktierim bija sagatavoti īpaši vārdi, ko teikt tieši viņa kategorijas uzvarētājam.

Ar muzikāliem priekšnesumiem skatītājus iepriecināja Liene Candy, Arvīds Berķis, Fēlikss Ķiģelis un vakara vadītājs Lauris Reiniks.

TV šovu vadītājs un dziedātājs Lauris Reiniks
TV šovu vadītājs un dziedātājs Lauris Reiniks Foto: Publicitātes foto

Pēc pasākuma oficiālās daļas viesiem bija iespēja baudīt dažādas uzkodas, atspirdzināties ar saldējuma kokteiļiem un sulām, kā arī vienoties dažādās saviesīgās sarunās, gan projektu iesniedzējiem savā starpā, gan iztaujājot savus mīļākos mūziķus.

Pasākuma beigās tika iznesta milzīga torte, lai, tādējādi, apmeklētāji kopā ar projekta dvēseli, vadītāju Jeļenu Šļihtu nosvinētu projekta trīs gadu jubileju.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu