Olīvija Vailda neizmanto ūdeni tualetē (21)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Arvien vairāk zvaigžņu pievienojas Metam Deimonam un viņa oriģinālajam veidam, kā protestēt pret tīrā ūdens nelietderīgu izmantošanu. Bono, Ričards Brensons un Olīvija Vailda ir iestājušies par tīra ūdens nepieciešamību trešajās pasaules valstīs.

Pavisam nesen Mets Deimons paziņoja: kamēr ikvienam pasaules cilvēkam nebūs pieejams tīrs ūdens un higiēnas preces, viņš neizmantos tualeti, respektīvi, nenolaidīs ūdeni pēc tās apmeklējuma un nemazgās rokas. Ar šādu paziņojumu aktieris vēlas pievērst sabiedrības uzmanību sanitārajām normām.

Foto: Reuters/Scanpix

Tomēr, darot arī labos darbus, rodas strīdi; Brensons un Vailda uzskata, ka Bono ir suņanagla pakaļā. Arī mūziķis nepaliek parādā un apvaino abas pārējās slavenības, piedevām visi trīs mākslinieki kopā nav apmierināti ar Metu Deimonu, kurš viņiem liek nodarboties ar labdarību ārpus projekta mērķiem.

Tomēr visi kopā viņi vienalga uzskata, ka ikviens pasaules iedzīvotājs ir pelnījis tīru ūdeni un iespēju iegādāties higiēnas preces.

Mets iesaka ikvienam pasaules iedzīvotājam nenolaist tualetē ūdeni un nemazgāt rokas pēc tualetes apmeklējuma, jo tas ir veids, kā kaut kādā veidā būt vienotiem ar šīm četrām slavenībām.

Komentāri (21)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu