Dons: «No zaudējuma var feini mācīties» (21)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns

Dziedātājs Dons 20.maijā restorānā «Domini Canes» prezentēja savu otro studijas albumu «Signāls». Dziedātājs pasākumam radīja īpašu atmosfēru, restorāna dēļ panākot, ka arī rokmūzika spēj piestāvēt tādai vietai kā restorāns.

Donu sveikt ar ziediem un dāvanām bija ieradies dziedātājs Goran Gora, grupas «Astro`n`out» soliste Māra Holšteina-Upmane, atjaunošanas kartes «Zelta zivtiņa» reklāmas seja Aleksis, kā arī dažādu grupu pavadošie mūziķi, kuri ir strādājuši kopā ar mākslinieku albuma tapšanas procesā.

Oficiālā daļa nebija ilga, tika nospēlētas trīs dziesmas, un tālāk Dons mudināja visus pievērsties pasākuma labākajai daļai - ēdienam un vīna baudīšanai. Mūziķis uzsvēra, ka nevēlas vilkt garumā oficiālo daļu, jo pats, atnākot uz prezentācijām, vienmēr gaida neoficiālo daļu, kurā vienmēr notiek sarunas un ēdiena baudīšana.

Dons sava albuma "Signāls" prezentācijā
Dons sava albuma "Signāls" prezentācijā Foto: Edgars Kalmēns

Kā jau restorānā, arī uzkodas bija savādākas nekā citās prezentācijās, dominēja gan saldās, gan sāļās uzkodas, iepildītas mazās stikla glāzītēs. Viesi gan ļoti šaubīgi apskatīja uzkodas, paostīja, pirms ķērās klāt ēšanai.

«Albuma dizainā dominē šaha galdiņa motīvs, tas tāpēc, ka man patīk spēlēt šahu, tas ir mans hobijs. Jūnijā Vērmanes parkā, tur, kur onkuļi parasti spēlē šahu, domāju uzrīkot mazu šaha turnīru, tieši mūziķu vidū,» nākotnes iecerēs dalās Dons.

Kā savus šaha spēles partnerus dziedātājs min mūziķi Goran Goru, Kasparu Ansonu, un viņš pačukst, ka uz kādu no spēlēm ir solījies pievienoties arī Renārs Kaupers.

Foto: Edgars Kalmēns

«Protu gan uzvarēt, gan zaudēt, nevaru teikt, ka pārsvarā uzvarēju vai zaudēju, viss ir puslīdz līdzsvarā. Bet arī ja gadās zaudēt, nepārdzīvoju, jo no zaudējumiem var feini mācīties,» nosaka Dons.

Dziedātāja Goran Goras sieva, grupas «Astro`n`out» soliste Māra Holšteina-Upmane nepievienojas vīram šaha spēlēs, bet pastāsta, ka tieši dziedātājs Dons vīrā ir radījis azartu un mīlestību uz šo spēli.

Foto: Edgars Kalmēns

Pēc prezentācijas viesi turpināja saviesīgas sarunas, sveica mūziķi, un apsprieda viņa jauno albumu.

Pie jaunā albuma «Signāls» tika ikviens prezentācijas apmeklētājs, tā bija dāvana no mākslinieka viņa viesiem tik īpašā dienā kā albuma iznākšana.

Komentāri (21)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu