Radio «SWH» ballītē dominē oranžais tonis (26)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sejas.lv

Radio «SWH» ballīte uz oranžā paklāja pulcēja daudz dažādu slavenību, kuras bija ģērbušās oranžos toņos, lai pieskaņotos radiostacijas krāsai un tādējādi izrādītu cieņu un svētku prieku.

Pirmā lieta, kura parādīja, ka pasākumā dominēs oranža krāsa, bija oranžais paklājs, ne sarkanais, kā ir ierasts, jo kā nekā radio krāsa ir oranža.

Viesi ieradās ar oranžiem ziediem, baloniem un arī apģērbu vai aksesuāru izvēlē bija pievērsuši uzmanību oranžajam tonim.

Vīriešu vakara apģērbā dominēja dažādu veidu un toņu oranžas šlipses, kuras spilgtuma dēļ veiksmīgi izcēlās kā lielisks tērpa akcents. Ar oranžām šlipsēm bija ieradušies Juris Millers un Jānis Šipkēvics.

Lai ārējo veidolu padarītu mazliet nebēdnīgāku un jauneklīgāku, kā uzvalka aksesuārs tika lietots tauriņš; ar tauriņu ieradās TV šova «OKartes» skatuve dalībnieks Nauris Brikmanis, Artis Dvarionas un Kārlis Bikšus.

Kā lielisks oranžs aksesuārs bija novērojams arī vasarīgs lakatiņš vai viegla auduma šalle; šādus aksesuārus izvēlējās Guntars Račs un Ievas Pļavnieces meitene Anamika Goldberga, pati Ieva Pļavniece pasākumā ieradās, tērpusies raibā, vasarīgā blūzītē, kurā dominēja oranža krāsa.

Viesu apģērbu vidū bija novērojams, ka sievietes pārsvarā izvēlējās oranžus plīvojošus svārkus; ar to izcēlās Liene Šomase, kurai bija ne tikai oranži svārki, bet arī pieskaņoti auskari, kaklarota un somiņa.

Spilgti oranžā blūzē, kura uzvilkta kopā ar melnu žaketi, bija ieradusies radio geiša Ieva Adamss, parādot, ka oranža krāsa lieliski piestāv viņas austrumnieciskajiem sejas vaibstiem. Arī modes guru Elita Patmalniece, ieliekot matos oranžus ziedus, atsvaidzināja seju un vairoja prieka un pozitīvisma auru.

«Mikrofona ierakstu» pārstāve Elita Mīlgrāve pasākumu apmeklēja oranžā žaketē un biksēs, tāpat grupas «Dzelzs vilks» solists Juris Kaukulis ballītē izklaidējās un muzicēja tieši ar oranžām biksēm kājās.

Lai paspilgtinātu krāsu izvēli, arī starmeši dažādās vietās izstaroja tieši oranžu gaismu.

Komentāri (26)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu