Radio «SWH» 20. dzimšanas diena pulcē slavenības (20)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns

15.maijā radiostacija «SWH» nosvinēja savu divdesmit gadu pastāvēšanas jubileju. Jubilejas koncertu, kurš norisinājās koncertzālē «Palladium», apmeklēja daudzi sabiedrībā pazīstami cilvēki, kuri ļāvās jautrībai, sarunām un dejam līdz pat rītam.

Vakarā par muzikālo noformējumu parūpējās tādas muzikālas apvienības kā Prāta vētra, Instrumenti, Otra puse, Intars Busulis, Dons, Dzelzs vilks, Labvēlīgais tips, Normunds Jakušonoks. Mākslinieki izpildīja dziesmas no radio «SWH» TOP 20, kurš tika veidots, apkopojot visu divdesmit pastāvēšanas gadu laikā atskaņoto mūziku.

Foto: Edgars Kalmēns

Klausoties šo topu, slavenības varēja gan dziedāt, gan dejot, gan nodoties sarunām ar ilgi neredzētiem, bet iemīļotiem draugiem. Elita Platmalniece ballīti nosauca par vietu, kur iespējams satikt visus paziņas un nodoties sarunām, staigājot no viena cilvēka pie nākamā.

Slavenības, kuras vēlējās baudīt uzkodas un sēdēt pie galdiņiem mierīgā atmosfērā, nevis ļauties trakiem mūzikas ritmiem un koncerta skaņām, labprāt izmantoja VIP zonu, kura bija ierīkota «Palladium» koncertzāles otrajā un trešajā stāvā.

Starp muzikālajiem sveicieniem un TOP 20 dziesmām uz skatuves nepārtraukti kāpa bijušie vai esošie radio dīdžeji, pieteica nākamos izpildītājus, bārstīja jokus un vēlēja radio ilgu mūžu.

Foto: Edgars Kalmēns

«Nevajag to uztvert kā zīmi, tādu zīmju nav, ir tikai iedomas. Braucu uz prezentāciju, skatos - man priekšā izbrauc spilgti oranžs busiņš, domāju, kāds no «SWH», piebraucu tuvāk un uz sāna lasu – bēru pakalpojumi; sapratu, ka tas ir katafalks,» melnā humora jociņā dalījās Pauls Timrots.

Foto: Edgars Kalmēns

Pasākumu apmeklēja plašs loks slavenību, kuras pārstāvēja dažādas šovbiznesa sfēras. Viesu vidū bija Ieva Pļavniece ar mīļoto meiteni Anamiku Goldbergu, Lauris Reiniks, Aleksandra Kurusova, Liene Šomase, radiogeiša Ieva Adamss, Elita Platmalniece,Jānis Stībelis, Uldis Marhilēvičs, Valdis Melderis, Linda Leen, Guntars Račs, Elita Mīlgrāve, Jonny Salamander un daudzi citi.

Radio «SWH» ētera balsis tika pie daudz dažādām dāvanām, oranžiem ziediem un laba vēlējumiem. Tāpēc ikviena acīs varēja redzēt neviltotu prieku un lepnumu par to ka viņi ir daļa tieši no radio «SWH».

Slavenības baudīja vīnus, uzkodas un mūziku līdz pat rīta gaismai.

Komentāri (20)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu