Maija Doveika ir pret dzīvnieku tērpšanu apģērbā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sejas.lv

Aktrise, seriāla «Ugunsgrēks» zvaigzne Maija Doveika piedalījās dzīvnieku arēnas «Royal Canin Dino» viena gada jubilejas pasākumā un defilēja kopā ar suņuku.

Maija atzina, ka suns, ar ko viņa piedalījās modes skatē, nav viņas; aktrisei nav dzīvnieku, jo viņa neuzskata, ka tas ir pareizi, turēt dzīvniekus dzīvokļos, kur nu vēl ar aktrises darba grafiku, kurā nav laika gana ilgām pastaigām ar suni.

«Ja nespēj veltīt dzīvniekam pietiekoši daudz laika un uzmanības, tā ir viņa mocīšana, tāpēc man nav dzīvnieku, bet, ja kādreiz nedzīvošu Rīgas centrā, man noteikti būs suns. Ļoti vēlos vai nu labradoru, vai haskiju,» savas sapņu suņu šķirnes atklāj Doveika.

Maija Doveika (pa labi)
Maija Doveika (pa labi) Foto: Sejas.lv

Pusaudzes gados Maijai bija labradors; suns rada lieliskus mirkļus dzīvē, emocijas, un tāpēc aktrise sev vēlētos suni, tomēr ne maza auguma, bet normāla izmēra.

Aktrise ir pret dzīvnieku ietērpšanu apģērbos, ja tādā veidā saimnieks apmierina savu ego, mēģina padarīt sevi interesantāku, to viņa uzskata par dzīvnieku mocīšanu un neatbalsta.

«Izņēmums ir sunīši, kuriem ir auksti un viņiem ir nepieciešams apģērbs, kas tos silda un liek justies labi; ja sunim nav auksti un saimnieks ar apģērba palīdzību vēlas pašapliecināties, es to neatbalstu un uzskatu, ka tā ir dzīvnieku mocīšana,» savu nostāju skaidro Doveika.

Maijai ļoti patīk mūsdienās pieejamās kakla siksniņas, kuras ir izrotātas dažādiem akmentiņiem, kas izceļ ikvienu sunīti un liek viņam izskatīties vēl lieliskāk.

«Suns nav jāietērpj neērtā apģērbā, var uzlikt skaistu siksniņu un tādā veidā pašapliecināties, ja ir tāda vēlme,» nobeidz Doveika.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu