Vai populāri cilvēki seko līdzi hokeja čempionātam? (15)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

Pilnā sparā rit Pasaules čempionāts hokejā, kurā aktīvi piedalās arī Latvijas valstsvienības hokejisti. Vai Latvijā populāri cilvēki atbalsta valstsvienību un seko līdzi hokejistu gaitām?

Māksliniece, Dailes teātra aktrise Elīna Dzelme neseko līdzi Pasaules čempionātam hokejā. Aktrise zina spēļu rezultātus un reizi pa reizei redz kādu spēļu fragmentus, bet pati speciāli neslēdz iekšā TV, zinot, ka iet čempionāta spēle. «Mans vīrs skatās hokeju, tad nu viņa dēļ sanāk reizi pa reizei redzēt kādu fragmentu un zināt rezultātus. Sports nav mans lauciņš,» komentē Elīna.

Elīna Dzelme
Elīna Dzelme Foto: TVNET

Grupas «Tumsa» jaunais solists Valters Frīdenbergs ir aktīvs hokeja skatītājs un liels fans. Dziedātājam hokejs kā spēle ir tīkams, un, ja vien iespējams, Valters liek visus darbus pie malas, skatās spēli un jūt līdzi spēlētājiem.

Valteram nav sava mīļākā spēlētāja, viņš interesējas par visiem spēlētājiem, lai vēlāk, satiekot draugus, puišu sarunās spētu komentēt un izteikt viedokli par ikvienu mūsu komandas spēlētāju.

«Hokejs no skatītāju viedokļa ir kā nacionālais sporta veids. Gribētos tikai redzēt, ka Hokeja federācija vairāk līdzekļu un uzmanības velta bērniem un jauniešiem, lai būtu hokejisti, kas turpinātu iesākto ceļu pēc sešiem vai astoņiem gadiem,» aizdomājas Valters.

Par pagaidu rezultātu čempionāta spēlēs Valters nav pārsteigts, bet, protams, viņam kā fanam ir sāpīgi, ka ir zaudēta gan spēle ar Krieviju, gan spēle ar ASV.

Nacionālā teātra aktieris Ainars Ančevskis neseko līdzi Pasaules čempionātam hokejā, aktieris nezina ne rezultātus, ne ar ko Latvijas valstsvienībai jāspēlē, ne kuros datumos ir spēles. «Sports mani neinteresē, nekad neesmu bijis hokeja fans, skatījies spēles, arī pats ar sportu nenodarbojos,» viedokli par čempionātu hokejā izsaka Ančevskis.

Komentāri (15)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu