Busulis: «Hei, Guntar... Ko Tu te D..S...!...?...» (122)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: twitter.com

Sestdien, 4 maijā, bija iespēja TV ekrānos vērot daudzas un dažādas svētku pārraides,arī LNT pārraidīto Latvijas neatkarības atjaunošanas dienas koncertu. Koncertā piedalījās daudzi Latvijā populāri mūziķi, tādi kā Māra Holšteina-Upmane, Intars Busulis, Aija Vītoliņa jeb Amber, Jānis Stībelis, Goran Gora, Putnu balle un citi. Koncerts nav sajūsminājis producentu Guntaru Raču, viņam pāris mākslinieku uzstāšanās šķitusi nedabīga, to producents ir komentējis savā portāla «Twitter» ierakstā.

«4. maijs. LTV1 rāda pareizticīgo (krievu) Lieldienas Rīgā. LNT rāda, kā Busulis, Ērglis un Amber tēlo, ka viņiem patīk tas, ko viņi dzied. Uhh,» koncertu «Twitter» ierakstā komentē Račs.

Šāds izteikums, protams, nepalika nepamanīts, uz to reaģēja Intars Busulis, atbildot uz Rača komentāru ar savu «Twitter» ierakstu. «Hei, Guntar... Ko Tu te D..S...!...?... Raksti savus debilos tekstus un paklusē...!!!» sevi un savus kolēģus aizstāvēja Busulis.

Foto: twitter.com

Producents Guntars Račs savu «Twitter» ierakstu drīz vien izdzēsa, bet šādas lietas nekad neizgaist, kāds bija paspējis iemūžināt ierakstu, izmantojot «ekrānšāviņu», un palaidis «Twitter» ierakstu pasaulē.

Guntara Rača «Twitter» ierakstā minētais dziedātājs Andris Ērglis to komentē, ka Guntars Račs vienkārši ir neveiksmīgi pajokojis. «Katrs šo lietu ir uztvēris savādāk. Nav tur ko daudz cepties, es vispār tam nepievēršu uzmanību. Ir teiciens – vienam māte, otram meita, trešajam kleita, tas ir tas, ko šis Guntara neveiksmīgais joks ir radījis,» komentē Ērglis.

Komentāri (122)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu