Agra Daņiļeviča mazulīte iepazīst tēti vecā vilka lomā (16)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sejas.lv

Pazīstamais horeogrāfs un deju skolas «Dzirnas» dibinātājs un mākslinieciskais vadītājs Agris Daņiļevičs Ķīpsalas starptautiskajā izstāžu hallē «Dzirnu» organizētajā mūziklā «Mauglis» iejutās vecā vilka lomā, bet Maugli pusaudžu gados atveidoja viņa dēls Rūdolfs. Savukārt skatītāju rindās tēva un dēla uzstāšanos vēroja sieva Singita ar ģimenes jaunāko atvasīti – meitiņu Emīliju Paulu.

Agris Daņiļevičs un viņa deju skolas «Dzirnas» dejotāji, kā arī sabiedrībā populāri dziedātāji Ķīpsalā 3. maijā nospēlēja divas mūzikla «Mauglis. Viena asins tev un man» izrādes. Agra un Singitas vadīto deju skolu iecienījuši arī sabiedrībā populāri ļaudis – Dailes teātra aktieris Intars Rešetins un TV zvaigzne un modes žurnāliste Gundega Skudriņa, kuru atvases mācās deju soļus «Dzirnās», tādējādi arī piedalījās mūziklā «Mauglis. Viena asins tev un man».

Dailes teātra aktieris Intars Rešetins šoreiz nevis pats uzstājās uz skatuves, bet vēroja "Maugli" no skatītāju rindām, jo mūziklā piedalījās viņa vecākā meita Elīza Marija
Dailes teātra aktieris Intars Rešetins šoreiz nevis pats uzstājās uz skatuves, bet vēroja "Maugli" no skatītāju rindām, jo mūziklā piedalījās viņa vecākā meita Elīza Marija Foto: Sejas.lv

Uz izrādi bija ieradusies arī Agra dzīvesbiedre Singita ar mazo meitiņu Emīliju Paulu, kura ir pusotru mēnesi veca. Singita un Emīlija atbalstīja gan «Dzirnas», gan vēroja Agra un Rūdolfa priekšnesumus. Mūzikla laikā mazā Emīlija Paula atradās māmiņas klēpī. Mazulīte paspēja gan saldi pačučēt, gan ieklausīties mūzikas skaņās.

Mūziklā piedalījās arī TV zvaigznes Gundegas Skudriņas un uzņēmēja Gundara Skudriņa vecākā meitiņa Gerda Jasmīna
Mūziklā piedalījās arī TV zvaigznes Gundegas Skudriņas un uzņēmēja Gundara Skudriņa vecākā meitiņa Gerda Jasmīna Foto: Sejas.lv

Sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas», raksturojot jaundzimušo meitenīti, laimīgais tētis Agris atzina, ka mazā ir ārkārtīgi aktīva. «Viņa ir kārtīgi pieņēmusies svarā, kļūstot par svara rekordisti,» priecājās Agris.

Komentāri (16)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu