Antra Stafecka šķīrusies no dēliņa tēva

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sejas.lv

Jaunā un simpātiskā dziedātāja, ko plašāka sabiedrība iepazina TV šovā «Okartes skatuve», Antra Stafecka, jau nepilnus trīs mēnešus bauda no attiecībām brīvas sievietes statusu. Viņa pieņēmusi nopietnu lēmumu savā dzīvē un šķīrusies no dēliņa Roberta (2) tēva Ģirta.

Dzīvesstila portāls «Sejas» Antru Stafecku sastapa grupas «Otra puse» jaunā albuma «uzzini mani» prezentācijā un grupas 20. jubilejas svinībās. Grupas solists Normunds Pauniņš ar dziedātāju Antru Stafecku duetā iedziedājuši albuma tituldziesmu «uzzīmē mani». Arī albuma prezentācijas svētkos abi nodziedāja albuma tituldziesmu.

Tiesa gan, albuma prezentācijas svētkos nekas vēl neliecināja, ka Antra bauda brīvas sievietes statusu. Viņa sarunā ar «Sejām» stāstīja, ka lieliski apvieno savu skatuves karjeru ar dēliņa audzināšanu.

Vēl ziemā Antra lepojās ar gariem matiem, bet šajā pavasarī viņa atbrīvojusies no pieaudzētajām cirtām. «Atnāca pavasaris, atnāca trakums galvā. Un visus matus nost. Esmu dzirdējusi, ka, nogriežot matus, cilvēki atbrīvojas no negatīvās enerģijas. Goda vārds, ļoti labi sajutos, ka atgriezos pie sava ampluā,» par vizuālajām pārvērtībām teic dziedātāja.

Antrai šajā pavasarī paredzēta arī loma Ulda Marhilēviča mūziklā «Pārdotie smiekli». «Es atveidoju galvenā varoņa Tima sargeņģeli. Esmu baltais, gaišas tēls,» savu varoni raksturo Antra.

Taču no drošiem, bet neoficiāliem avotiem kļuvis zināms, ka Antra jau nepilnus trīs mēnešus šķīrusies no sava dēliņa Roberta tēva Ģirta. Antra ar dēliņu pārcēlusies uz savu dzīvoklīti, ko īrē dzimtajā pilsētā Ogrē. Antra ar Ģirtu draudzējās vairākus gadus, bet oficiāli abi nebija precējušies.

Dziedātāja sarunā ar «Sejām» atzina, ka viņas dzīves lielākā vērtība un prioritāte ir dēliņš Roberts. «Dēliņš ir mana vadlīnija, lai es ietu tik uz priekšu. Vēl joprojām varu pastāvēt par savu jaunās māmiņas statusu, ka varu visu apvienot un paspēt izdarīt. Protams, ir grūti, ka reizēm ir vakari, kurus nepavadu mājās ar bērniņu, bet braucu koncertēt. Taču viss atmaksājas, jo man ir trīs līdz četras dienas nedēļā, kuras pavadu tikai ar Robīti (tā Antra mīļi dēvē savu dēlēnu, - red. piez.),» stāsta Antra. Viņa arī nosaka, ka divus gadus vecais dēlēns ir kustīgs kā ūdenszāle. Taču Antra ar dēliņu lieliski tiek galā, jo pati ir aktīva un žiperīga kā mazais Roberts.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu