Normundam Pauniņam daiļā dzimuma kolēģes nes veiksmi (2)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sejas.lv

Restorānā «Ciro's Pomodoro» grupa «Otra puse» un tās solists Normunds Pauniņš ar nelielu koncertu svinēja sava trešā albuma «uzzīmē mani» izdošanu, kā arī pie reizes tuvāko draugu un mūziķu lokā notiesāja grupas 20. jubilejas kūku. Zīmīgi, ka vienkopus bija sapulcējušās teju vai visas solistes, ar kurām Pauniņš iedziedājis duetus. Dziedātājs atzina, ka sievietes – skatuves kolēģes viņam nesot veiksmi.

Pirms albuma prezentācijas svētkiem grupas «Otra puse» solists Normunds Pauniņš pastāstīja, ka grupai šogad ir jubilejas gads un rudenī aprit 20 gadi, kopš grupa sāka muzicēt. Tiesa gan, šajā laika posmā grupai bija arī desmit gadu klusēšanas posms, kad Normunds vairāk darbojās kā dīdžejs.

Normundam Pauniņam veiksmi nes arī mīļotā sieviete Inese Vīksnāne, kas ir arī grupas "Otra puse" menedžere
Normundam Pauniņam veiksmi nes arī mīļotā sieviete Inese Vīksnāne, kas ir arī grupas "Otra puse" menedžere Foto: Sejas.lv

Šajā pavasarī «Otra puse» klajā laidusi savu trešo ierakstu albumu, kuram dots nosaukums «uzzīmē mani». Albumā pavisam apkopotas 11 dziesmas, un sešas no tām ir pirmatskaņojums, savukārt 12. dziesma «Kā nav, tā nav» ir remikss. Jaunā albuma dziesmu autori ir Ivars Makstnieks un Normunds Pauniņš. Viņi ir arī «Otras puses» dibinātāji.

Albuma atklāšanas svētkos Normunds Pauniņš un «Otra puse» sniedza nelielu koncertu. Kopā ar Normundu duetā dziedāja jaunas un skaistas dziedātājas - Antra Stafecka, Aija Andrejeva un grupas fona vokāliste Ineta Rudzīte, gan grupas «Limonāde» dalībniece Kristīne, kuras skatuves vārds ir Peress.

Normunds Pauniņš ar jauno dueta partneri Antru Stafecku
Normunds Pauniņš ar jauno dueta partneri Antru Stafecku Foto: Sejas.lv

Zīmīgi, ka Normunds sadarbojies lielākoties ar daiļā dzimuma skatuves kolēģēm. Piemēram, Aijas Andrejevas un Normunda Pauniņa un «Otras puses» dziesma «Ave pali» kļuva par uzvarētāju dziesmu aptaujā «Muzikālā banka 2011».

«Savukārt ar jauno dziedātāju Antru Stafecku esam iedziedājuši duetā albuma tituldziesmu «uzzīmē mani». Antru es pamanīju TV šovā «Okartes skatuve». Kad dzirdēju Antru dziedam, pie sevis nodomāju, ka no viņas noteikti kaut kas sanāks. Un tad nu es vienā dienā sasparojos un uzzvanīju viņai, lai piedāvātu ierakstīt jauno dziesmu «uzzīmē mani». Viss notika ļoti ātri, un dziesma bija gatava,» stāsta Normunds.

Ar Aiju Andrejevu Normundam izveidojusies īpaši veiksmīga sadarība, jo abu izpildītā dziesma "Ave pali" kļuva par  2011. gada vērtīgāko dziesmu
Ar Aiju Andrejevu Normundam izveidojusies īpaši veiksmīga sadarība, jo abu izpildītā dziesma "Ave pali" kļuva par 2011. gada vērtīgāko dziesmu Foto: Sejas.lv

Grupas «Otra puse» solists atzīst, ka sadarbība ar Aiju Andrejevu bijusi veiksmīga, un tagad Normunds liek lielas cerības uz tikpat veiksmīgu sadarbību ar Antru Stafecku. «To, protams, laiks rādīs. Neesmu pat domājis, ka ar kādu džeku varētu izveidot duetu. Varbūt kaut kad nākotnē ir jāizmēģina,» nosaka Normunds.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu