Uz Brodvejas skatuves uzvedīs mūziklu «Rokijs» (2)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Uz Brodvejas skatuves uzvedīs mūziklu pēc aktiera Silvestra Stalones (Sylvester Stallone) slavenās filmas «Rocky» («Rokijs») motīviem. To veidos ar «Tony» godalgu apbalvotais scenārists Tomass Mīens, komponists Stīvens Flahertijs un dziesmu vārdu autore Linna Ārena.

Izrāde «Rocky: The Musical» varētu tikt izrādīta jau 2014.gada februārī, ziņo kinoindustrijas izdevums «The Hollywood Reporter».

Tās režisors būs Alekss Timberss, kurš patlaban darbojas skotu mūziķa Deivida Bērna un angļu dīdžeja «Fatboy Slim» mūziklā «Here Lives Love», kas pagājušonedēļ izpelnījās labvēlīgas kritiķu atsauksmes.

«Es nevarētu būt vēl lepnāks par šo uzvedumu un to, kā Rokija Balboa stāsts iedzīvināts uz skatuves,» sacīja Stalone, kurš bija 1976.gada filmas «Rokijs» scenārija autors. «Rokija stāsts līdzinās manai dzīvei tajā laikā - es sāku bez nekā un man bija jācīnās par lomām un atpazīstamību. Es šīs izjūtas ieliku boksera ķermenī, un man pat nenāca prātā, ka miljoniem cilvēku visā pasaulē jutās līdzīgi.»

Pagājušā gada rudenī mūziklu sāka izrādīt Hamburgā, kur tas saņēma slavinošas recenzijas.

Rokijs
Rokijs Foto: REUTERS/ScanPix

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu