«Koru karu» noslēgumā kā trakā zaļumballē! Koristi uguņo uz deju grīdas (20)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Santa Sergejeva

No pēdējā laika saviesīgajiem burziņiem, kas norisinās galvaspilsētas klubiņos, it neviena ballīte vēl nav pārspējusi TV3 muzikālās spēkošanās šova «Koru kari 3» finālu. Noklausījušies pateicības runas, nogaršojuši svētku kūku un iemalkojuši šampanieti un kādu stiprāku dzērienu, koristi un to vadītāji sāka griezt lustīgus dančus. «Koru karu» studijā līdz pat pirmajiem gaiļiem valdīja īsta zaļumballes atmosfēra.

Tik jautru ballēšanos saviesīgos pasākumos reti gadās piedzīvot. Lielākoties lielās Latvijas šovbiznesa zvaigznes seko līdzi savām gaitām, un nav vairs tie laiki, kad populāri ļaudis ļaujas publiskām trakulībām. Drīzāk tie, kas jau kļuvuši slaveni, ļoti rūpīgi domā par savu publisko tēlu un ballēties ļaujas šaurā draugu kompānijā.

Tad nu «Koru karu» noslēguma ballīte, kas norisinājās turpat «Koru karu» studijā, sita augstu vilni, jo tie koristi, kuri šajā šovā neplūca uzvaras laurus, nevis dīki sēdēja maliņā un bēdājās par rezultātiem, bet ar pilnu jaudu devās izdancoties uz deju grīdas. Ballējās un dažnedažām trakulībām ļāvās itin visi, pat neraugoties uz to, ka jaunieši deviņu nedēļu garumā ļoti rūpīgi veidoja sava kora skatuves priekšnesumus, ieguldot tajā visu enerģiju. Tie, kuri bija noguruši, devās mājās, bet visi pārējie svinēja «Koru karu 3» noslēgumu.

Viena no aktīvākajām dejotājām bija Dobeles Violetā ceriņu kora vadītāja Ieva Sutugova, kura bez pauzēm laidās trakulīgās dejās. Arī Lielvārdes Sarkanā teiksmu kora vadītāja Aija Andrejeva izdejojās savu koristu kompānijā.

Daudz rāmāki bija šova vadītāji – Anna Rozīte un Lauris Reiniks. Vienīgais no žūrijas pārstāvjiem uz ballīti palika arī «Koru karu 3» pastāvīgais žūrijas pārstāvis, kordiriģents Edgars Vītols, kurš ļoti omulīgi jutās jauniešu ballītē. Viņš vakaru vadīja daiļu dāmu kompānijā, te patērzējot ar Rēzeknes kora daiļo dalībnieci, populāro un allaž smaidīgo šlāgerdziedātāju Ingu Mazuri, te ar citām koristēm, un pat kādā brīdī bija nodevies nopietnām sarunām ar Dobeles kora vadītāju Ievu Sutugovu.

Komentāri (20)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu